Eilen 14.6 punnittiin prinsessa ja hän painoi 4250g eli kokoa on. Matokuuri aloitettiin eilen ja jauhelihaa pieninä herneen kokoisina palleroisina annettu. Maito on hyvää! Hampaita on tullut jo useampia ja purenta näyttäisi olevan kohdillaan :) Hauska veitikka hän on ja mamman kanssa leikit ovat tulleet kuvioon. Ei varmaan voi olla liikaa sanomatta sitä ihanaa tuoksua mikä pennussa on. Kirppu on monta kertaa päivässä mukana tutustumassa lisää ja lisää pentuun. Nala mamma antaa tutustua ja sanoo jos tuntuu että nyt riittää. Kirppu ymmärtää heti ja poistuu hieman takavasemmalle. Kuitenkin jää lähietäisyydelle kurkkimaan pentulaatikkoon. Hereillä ollessa on aika tarmokas tyttö. Sitten kun väsyttää niin nukahtaa aika nopsaan ja voi hellanlettas kun on söpö unissaan. Pentulaatikon reunalle jo nousee ja jos kaikki muut on laatikon ulkopuolella niin hän myös tietenkin haluaisi tulla sinne.

Kirpun kanssa olen tehnyt enemmän käyntejä yleisiin paikkoihin ja ollaan käyty Itiksessäkin syömässä jätskiä. Metroaseman kupeessa istuttu ja katseltu kaikenlaisia kulkijoita, skeittaajista lähtien. Koirapuistoilua myös harrastettu. Ihmisjälkeä tehty lähipuistoon ja siinäpä olikin viimeksi tapaus kun olin tekemässä Kirpulle jälkeä ja Kirppu näki omalta pihalta minut siellä niin minun luoksehan sitä olisi pitänyt päästä. Hölmö kun olin etten laittanut Kirppua sisälle jäljen teon ajaksi. Likka sitten päätti keinolla millä hyvänsä tulla mun luokse ja hyppäsi verkkoaidan yli ja oli NIIN ONNELLINEN et hei olisi voinut lukea silmistä hänen sanovan että ihmismamma näitkö miten hienosti tulin sun luokse? No, onneksi ei ole sen jälkeen tehnyt moista uudestaan. Saalivietinen kun on niin eihän tarvitse välttämättä kuin olla jänis näköpiirissä ja hupskeikkaa siellä menee..... toivottavasti ei kuitenkaan. Helposti voi tehdä kyllä uudestaan nyt kun se on ensimmäisen kerran tapahtunut. Näyttelytreeniä ja tottistelua tehty hihnalenkillä pieniä hetkiä. Kaikenlaisissa paikoissa eli myös siellä metroaseman kupeessa. Kotona jos alkaa treenaamaan noita juttuja niin on silloin kaksi koirulia samaan aikaan mukana. Eli äiti tytär - pari treeniä.

Lenkilläkin on keretty käymään veljien Diesel, Diego ja kavereiden Leon ja Milon kanssa. Se on niin parasta. Nala mammakin on päässyt 1. vapaalenkille ja se oli tosi kivaa. Silmistä ja ilmeestä näki se onnellisuuden palon sillä hetkellä. Kirppu oli onnensa kukkuloilla myös. Ei passannut kovin kauaa olla koska vauva oli tietty kotona. Metsälenkeillä käydään mielellään mutta nyt on ne hyttyset kiusana.

Huomenna mennään Tuomarikartanon Aptus näyttelyyn Kirpun kanssa.