Ihania koiraihmisiä on käynyt kylässä tutustumassa Nalaan, Kirppuun ja meihin ihmisiin. Nala mamma on ollut mukana vapailla lenkeillä joita ollaan tehty Diegon, Leon ja Dieselin kanssa. Nyt kun on lumet sulaneet metsistä pois niin on päästy kävelemään vähän pitemmälle. Nala kulkee siinä meidän lähettyvillä ja välillä vähän innostuu juoksemaankin tovin verran. Huomaa kyllä että on painoa tullut mut niinhän sitä masua pitääkin jo olla. Tänään on 48 tiineysvuorokautta täynnä eli päivän vaille 7 viikkoa. Ensi viikolla mennään röntgekuvaamaan Nala mamma <3 niin tiedetään sitten pentujen lukumäärä tarkkaan. Tänään Vappupäivänä käytiin kävelemässä höntsälenkki joka tarkoittaa tosi rauhallista menoa hihnassa ja Nalan ehdoilla. Mikäs siinä oli jolkotellessa kun aurinkokin paistoi eikä mihinkään ollut kiire. Nala on IHANA PULLUKKA

Kirpun kanssa oltiin 29.4 Lahden KV näyttelyssä ja hieno tulos ERI1, oltiin ihan supertyytyväisiä tulokseen. Kirppu antoi tutkia itsensä tosi nätisti :D :D  Leo kamu oli ensimmäistä kertaa näyttelyssä ja upeasti meni Leolla ja Leon sisaruksilla sillä he olivat kasvattiryhmän ykkösiä, Isot onnittelut heille kaikille omistajineen ja kasvattajille kanssa paljon onnea. Sitä on itsekin aina niin onnellinen toisten menestyksestä. Meikäläinen kun liikuttuukin niin helposti ehkä vähän liiankin helposti.

Viime viikon tottistelutunti jäi väliin flunssan takia. Tänään päästiin Kirpun kanssa treeneihin ja tykättiin taas ihan täysillä. Oltiin tänään eripaikassa kuin aikaisemmin ja kun on nurmikenttä niin haisteltavaahan siellä riittää ja Kirppuhan olisi halunnut haistella enemmän. Olisi halunnut ihan väenväkisin myös mennä treffaamaan pinseriä jonka kanssa olisi ollut kiva leikkiä MUTTA mammahan ei antanut mennä. Meillä täällä melkein naapurissa asuu samanlainen pinseri. Tottisryhmässä on niin mukavat vetäjät jos en ole muistanut mainita. Se on minusta tosi tärkeä juttu!!

Verijälki ja pk jälki kiinnostaisi. Jospa sitä jommankumman tekisi...pk jälki...verijälki....pk jälki... verijälki, mä kerron sit :)

Hyvää viikonjatkoa koko meidän laumalta