Kun pennut heräävät, nostamme heidät keittiö/olohuonetilaan vipeltämään. Toki ensin saavat käydä ulkona tarpeillaan. Jos on lämpimämpi ilma niin viihtyvät tosi hyvin ulkona touhuten mutta jos on viileämpää niin ilmoittavat aika pian, että me haluamme sisälle. Hakeutuvat myös jalkoihin ja syliinkin olisi ihan huippua päästä. öh öh ääntä pitävä, sylissä könyävä pentu joka tapittaa tummilla silmillään suoraan silmiin ja antaa pusun tai kaksi.. voiko mitään ihanampaa olla? Osaavat kyllä hampaitakin käyttää mutta ei siitä sen enempää.

Voi sniif sentään kun välillä tulee haikea olo kun tietää että pian he lähtevät. Kasvavat ja kasvavat  ja eihän tuollaista laumaa voisi millään pitää itsellään. Nyt kun ovat niin pikkuisia niin olisi ihana nauttia heistä vaikka kuinka kuinka  kauan. Onneksi  iloksemme jää sisaruskatraan Lumikki jota tulemme kutsumaan nimellä Kiara. Nimi tulee Leijonakuninkaasta, Nalan ja Simban tyttären mukaan.  

Pennut ovat nyt muutamana päivänä päässeet ulos syömään. Todettiin miten kätevää on viedä ruoka ulos ja saavat hoitaa tarpeensa samantien ulkona. Pentuhuonekin pysyy siistimpänä. Pissapaperivuori on valtava muutenkin  jo yhdessä päivässä. Iloisia, uteliaita "ärripurrejakin" välillä toisilleen ovat mutta sehän kuuluu asiaan kun ruvetaan harjoittelemaan leikkimistä ja painimista.

Nalan kanssa tehtiin maanantaina pidempi pyöräilylenkki kuin mitä aikaisemmin ollaan tehty n.5-6 km pituinen se oli. Nautinto oli molemminpuolinen.

Tiistaina oli täällä lähikadulla paljon armeijapoikia ja heillä oli joku harjoitus. Pyssyn pauketta kuului ja pidimme pentuhuoneen ikkunaa vähän raollaan ihan tarkoituksella.

Olipa mukavaa kun tyttäremme Jennin koululuokan oppilaat ja englannin opettaja kävivät tänään meidän pihalla rapsuttelemassa pentuja.

Käytiin vielä tässä iltasella ostamassa lisää penturuokaa Itäkeskuksesta ja Nala otettiin mukaan. Nala sai hod dog luun (nahkaluu jossa sisällä possun kuivattu saparo) jonka vei suoraan pennuille kun päästiin kotiin. Possunkorvaa myös  kalusivat innokkaasti hetkisen. Meillä on täällä sisällä Nalalle annettuja naudan ydinluita (ydin on syöty aikapäivää sitten), niitä pentuset tykkäävät myös kaluta.

Emme päivääkään vaihtaisi pois