RR erkkarissa vietettiin koko päivä ja oli mukava tavata iloista RR porukkaa. Kiara ei sijoittunut mutta oltiin tosi tyytyväisiä arvosteluun ERI oli tulos. Olisi voinut ottaa Afian mukaan sinne totuttelemaan näyttelymelskeeseen. Jotenkin ei vaan tullut mieleenkään. Buffet tarjoilut oli tosi mahtavat mikä onkin tosi tärkeä juttu yleensäkin tapahtumissa. Hyvä ruoka, parempi mieli :D

Metsästysreissulla oltiin keski suomessa eli reissussa 4 päivää. Ensimmäisenä päivänä oltiin sen verran myöhään perillä ettei enää viitsitty lähteä "kunnolla" metsään. Tehtiin pikku Afitukselle laukaustestit läheisellä pellolla. Hienosti suhtautui laukauksiin eli pysähtyi laukauksen kuultuaan ja sen jälkeen lähti heti kohti kohdetta eli isäntää joka laukaukset suoritti. Ei minkäänlaista pelkoa. On se niin reipas tyttö. Ikää tuolloin Afialla reilu 4kk. Kirppu oli myös reilut 4 kk ikäinen kun hän sai kokea ensimmäiset laukaustestit. Se oli RR yhdistyksen mejäkokeessa Raahessa elokuussa 2010. Kirppu teki töitä viime vuodelta lähtöisin samalla tavalla eli etsi hajuja metsästä ja ajoi linnun/ linnut lentoon. Nala toimi osittain samalla tavalla ja osittain pysyi isännän läheisyydessä. Saaliina 1 pyy ja 1 teeri. Pyy syötiin samana iltana ja teeri tuotiin kotiin pakkaseen. Oli se vaan taas niin makoisa reissu ja miten mahtava fiilis käydä välillä grillailemassa kodassa ja nauttia suomen kauniista syksyisestä luonnosta. Tuli liikuttua paljon luonnossa ja se onkin se yksi hyvä pointti koko jutussa. Koirulit oli tyytyväisiä saamastaan vapaasta liikunnasta. Puolukoitakin satiin tuliaisiksi kotiin. Erittäin hyvässä seurassa vietettiin metsästysreissu ja iltaisin käytiin kunnon puulla lämmitettävässä saunassa tähtikirkkaan taivaan loistaessa. Ei ole maalaiselämän voittanutta sanoo yksi maallemuuton kuumeessa oleva ;))

Mettäreissun jälkeen ollaankin oltu aika vähän vapailla lenkeillä. Aina silloin tällöin täytyy päästä vaikka samalla sieniä keräämään tai koirakavereita tapaamaan. Diegon ja Diesel veljien ja Milon kanssa ollaankin tavattu. Afia on päässyt rallattelemaan ihanan Wilman kanssa joka on 3 kk Afiaa vanhempi.  RR yhdistyksen pentukurssi alkoi ja tosi kiva että se järjestettiin niin päästään Afian kanssa treenaamaan. Ollaanhan me jotain jo tehtykin ja samallahan tuo pikkuinen oppii kun tehdää isommille kotona jotain. Täytyy sanoa että kolmas koira on ollut helpoin tapaus  tähän asti kun matkii niin paljon noilta isommilta. No, niin "hyvässä" kuin "pahassa".

Kirpun kanssa emäntä on käynyt tottistelemassa Heurekan parkkiksella keskiviikkoisin. Kiva tavata siellä myös Leo kamua. Tehdään niin ettei anneta treenikentällä ollenkaan haistella toisia eli ei hihnakohtaamisia ollenkaan. Treeneissä treenataan ja vapaa ajalla leikitään. Sama tehdään myös Afian kanssa. Viimeksi oltiin koko porukka treenamassa.

Kirppu ja Afia leikkivät päivittäin yhdessä ja joskus leikkiin yhtyy myös mamma. Meteliähän noista kolmesta tulee mutta on hauskaa myös seurata heidän touhuiluja. Toki joutuu rauhoittelemaankin sitä menoa kun meinaa yltyä liian villiksi. Pihalle jäähylle, se on takuuvarma rauhoituskeino......ainakin hetkeksi. No joo kivasti osaavat olla. Meillä on ikivanhat sohvat joista jo rupee fyllingit pursuilemaan ja tättädädäää Afia kun huomasi mukavan leikin sadepäivien iloksi silloin kun muut on töissä ja koulussa.. Näitähän voi vedellä hampailla täältä irti ja levitellä olohuoneen lattialle. Täytyyhän sitä jotain ohjelmaa keksiä kun nuo isommatkin vaan pötköttelee päivät tai niin ainakin noi ihmiset luulee. 

Afialle tuli nyt vkl ripulitauti ja toivottavasti vaan menee nopsaan ohi. Iloinen ja leikkisä se on onneksi ollut. Ulkona käyty ihan lyhyillä lenkeillä. Oppi ilmaisemaan kotona että haluaa ulos tarpeilleen. "Tassutteli" kodinhoitohuoneen sälkkäreitä josta metelistä päätellen oli uloshalun ilmaisu. Voi pientä. Pentunäyttely olisi ensi kuussa Helsingissä ja tarkoitus olisi ilmoittautua sinne. Isäntä lupasi lähteä esittämään.