Pentuset ovat tänään la 8.5 24 vrk ikäisiä nopeajalkaisia, hellyyttäviä, sylissä viihtyviä hurmureita. Aina sitä vaan jaksaa sanoa ääneen tai omissa mietteissään että on niin ihanaa seurata heidän kehitystään. Voi sitä laulukuoroa (lokkilauma) kun Nala emo on maitoaikaan paikalla. Eipä ole mikään ihan pieni ääni.

Ollaan alettu antamaan kiinteetä ruokaa pennuille. Liotettuja nappuloita kera piimän ja jauhelihan. Ei ole kukaan "sylkenyt" kuppiin. Kahteen laakeaan astiaan laitettiin ruoka ja 4 pentusta / astia. Rauhallisesti syövät sen minkä syövät ja emo saa loput. Nala saa nukkua vähän pidemmän pätkän kun pennuilla ei ole niin usein nälkä. Nalan ruokamäärä ollaan pidetty samana kuin viime viikolla.  Eilen sai pitkästä aikaa hevosenluun jota antaumuksella nakersi.

Eilen perjantaina askarreltiin pentuhuonetila isommaksi. Pennut ovat jo niin vikkeliä ettei niitä pidättele enää mikään ;)) Reviiri alkaa kasvamaan sillä pun,pink, vihr,sin ja viol pennut tulivat jo keittiö/ olohuonetilaan tutustumaan. Ostettiin kompostointiverkkoa josta tehtiin pentuhuoneeseen raamit. Raamien sisäpuolella on sohva, pöytä ja pentulaatikko josta otettiin päätyseinä pois. Ei tehty verkkoon minkäänlaista porttia vaan laitettiin Nalaa varten vähän niinkuin "a-tikkaat" joita pitkin Nala pääsee kulkemaan. Silloin kun me ihmiset olemme aamuvuorossa töissä niin on turvallinen mieli kun ei tarvitse miettiä missähän ne pentuset kulkevat..

Illalla pidettiin jokaista vuorollaan sylissä käsittelyn/tutkimisen ajan....jokainen rentoutui ja nukahti syliin.

Laitetaan muutama kuva viikon tapahtumista :)