Ihan samaa linjaa ollaan jatkettu vaikka vuosi vaihtui. Paljon ollaan tavattu koirakamuja ja veljiä. Se on ihan parasta kun pääsevät kirmaamaan metsään tai johonkin missä voi juoksennella vapaana.

Vähän näyttelyissäkin oltu ja Seinäjoen näyttelystä  Kirpulle VSP ja Cacib. Isäntä oli handleri ja ei voi kuin kehua sitä menoa <3 Muista näyttelyistä ei  Kirpulle saavutuksia. Seinäjoen näyttelyssä oli myös Kirpun komea velipoika Rundu handleri Niinan kanssa ja ERI hienosti meni.  Oli tosi kiva nähdä teitä pitkästä aikaa. Turun näyttelyssä oli myös Kirpun toinen komea velipoika eli Diego veli ja handleri Mira.  Hyvä Mira ja "Rokkipoika"  se meni hienosti  

Nala mamma on niin huolehtivainen edelleen pikkuisestaan vaikka melkein samaa kokoa ovat. No korkeudessa mutta Kirppu on Kirppu 32 kg elopainollaan. Tyttö joka tykkää tulla jalkojen väliin ja jää siihen. Sitten pitää rapsuttaa hännäntyvestä ja toinen liikehtii siinä hassusti ja nauttii. Muutama velikin tekee samaa.

Nalan ja Kirpun uusin harrastus on toistensa korvien nuoleminen. Ihanan iloisia tyttöjä ovat molemmat.  Nalalle odotetaan juoksuja alkavaksi ja ei taida kovin kauan enää kestää kun alkaa. Eilen 31.1 antoi jo osviittaa alkamisesta lähiaikoina. On tää niin jänskää aikaa. Toivomme täysin sydämin et kaikki menisi hyvin, että joku kaunis päivä saisimme nauttia pikkuisten läsnäolosta. . . Meillä on käynyt muutama niin ihana perhe tutustumassa meidän tyttöihin.

Lumesta ollaan saatu nauttia mutta vaikka talvi-ihminen olen niin hiukan on liikaa pakkasta meikäläisen makuun.

Joulukuussa 2011 koko pentue on kuvattu. Kyynäret, lonkat, selkä, olkapäät. Hienoin tuloksin Kirpun lonkat kuvataan vasta ensi kesänä, vielä keskenkasvuinen, kehitysvaiheessa oleva tyttönen sanoi kuvaajamme.

Ai niin ja Amerikan veli RAatumista tuli isä viikko sitten.  RA X Emerald  pentueeseen syntyi 9 pentua. 5 narttua ja 4 urosta. Oikein paljon onnea hienosta pentueesta. Kuvia emästä ja pennuista löytyy:

http://www.krystalrhodesianridgebacks.com/puppies.cfm

Ra.lle oli tehty ennen astutusta terveys tutkimukset ja siihen kuului myös kyynär lonkka tulokset jotka oli ok.  Nala mammasta tulikin sitten mummi ja Kirpusta täti. Nala täyttää reilun kuukauden päästä jo 5 vuotta. Hyvässä iässä mutta joo vähän hitaammin voisi aika mennä.

Nautitaan  tästä vuodenajasta.