Tätä kirjoittaessa on viimeinenkin pentu lähtenyt pesästään. Saatoimme Raatumin viime ma/ti yönä klo 03 kentälle ja sieltä lähti iloinen hännänheiluttaja koneella kohti Frankfurtin kenttää ja taas eteenpäin kohti Amerikkaa. Itkuhan siinä tuli emännälle mutta vasta autossa. Kiara ja Raatum, paita ja peppu saivatkin täällä kotona melko riehakkaita leikkejä aikaiseksi. Tyypilliseen rontti tapaan vauhtia ja ääntä riitti. Tänään saimme tietää, että poika on päässyt turvallisesti ja onnellisesti perille uuden perheen luokse <3

Maanantaina kävimme pentujen ja Nalan kanssa hevostallilla katsomassa heppoja. Pientä ihmetystä oli aluksi pennuilla. Tehtiin myös tutustumislenkkiä lähialueen mettään. Ei ollut niin hurjaa meno täällä kotosalla kun käytiin kuluttamassa energiaa muualla. Ollaan annettu Kiaralle papanat kuivana koska ei meinaa enää upota liotettuna. Tonnikalaa ja paistettua kanaakin on jo saanut maistella ja sehän se vasta herkkua olikin. 

Komea velipoika Rock "Diego" kävi toissapäivänä Kiaran kanssa leikkimässä. Pari tuntia riehuivat ja Kiara oli ihan väsynyt. Oli kiva tavata Mira ja Diego ja tulkaahan taas niin pääsevät sisarukset peuhaamaan. Kun Diego ja Mira olivat lähteneet juoksi Kiara ulko-oven luokse ja piippaamaan.

Nala on näyttänyt pennuille hyvää esimerkkiä esim. ulos lähdettäessä istutaan nätisti, ei ihan niin kuitenkaan aina mene mut harjoitus tekee mestarin ;) ja ruokaa odottaessa ei riehuta ja hypitä vaan odotetaan niinkuin kuuluukin ja sehän sujuu. Nala jaksaa touhottaa ja leikkiä (välillä vähän turhan rajusti) pentujen kanssa. Kärsivällinenkin on oman aikansa. Vahtiviettiä Nalalla on aina ollut ja toivotaan ettei Kiara rupee siihen touhuun....sais mamma vaan hoitaa sen puolen ;))

Yhteyksissä ollaan oltu pentujen perheisiin ja heille kuuluu hyvää. Vilkkaitahan he ovat niinkuin pentujen kuuluukin olla. Nala ja Kiara leikkivät äsken tuolla pihalla iltariehat ja voi kun sai nauraa heidän temmellyksille.

Rock "Diego" kylässä