Su iltana punnattiin pennut (niinkuin joka ilta) ja kaikki olivat 1100g-1200g välillä eli hyvin ovat kasvaneet pikkuiset. Eilen jäätiin seuraamaan pikkuisten touhuamista ja kyllä täytyy sanoa että kun "maitoauto" on paikalla ja nälkä on kova niin liikenne menee  ihan sekaisin ;). Joku lähtee maitoauton suuntaan ja törmää kaveriin...sitten suunta muuttuukin ihan päinvastaiseen ja metelihän siinä muutaman törmäyksen jälkeen nousee. Ei auta muu kuin sulkea itse vaan korvat hetkeksi.... Kyllähän se pikkuinen aina sen maitoauton  löytää. Jos ei muuten niin emä hoitaa tilanteen nuolaisemalla että tulepas tännepäin.

Aika monella on silmät alkaneet aueta. Otettiin muutamia kuvia tänään ja laitetaan niitä kotisivuille. Otettiin pennuilta värinauhat pois kaulan ympäriltä ja laitettiin niille oman värin kynsilakkaa takaraivoon. Ihan kaikille ei omaa väriä löytynyt joten vaal.sininen on ilman. Kohta on mennyt jo kaksi viikkoa pentujen syntymästä. Apua kun tää aika menee niin nopsaan.......kohta saadaan nauttia ihanasta suomen suvesta :)

Nalan vatsa on pari päivää ollut ok... ei ole enää vatsa löysänä. Hoikkana on pysynyt, ei kyllä yhtään ole ylimääräistä. Ruoka maistuu!