Juhannuksesta muutama sana....Juhannusta vietettiin emännän siskon perheen kanssa. Koirulit Nala, Kiara, Raatum ja milo peuhasivat (no enemmänkin Kiara, Raatum ja Milo) ja peuhasivat. Välillä meno hyytyi ja piti ottaa pienet tirsat. Käytiin vielä yöllä tekemässä vapaa lenkki läheisellä pelto/metsä alueella. Nala ja Milo jänishajujen perässä, pikkuiset pysyi tiiviisti ihmisten lähellä.

Pitää mennä enemmän Kiaran kanssa kahdenkeskisiä lenkkejä. Ollaan melkein vaan tehty yhteislenkkejä Nalan kanssa. Oppisi olemaan itsekseen lenkillä. On siinä hommaa jos/kun lähtee itse vilkkaan tytön ja hänen äitinsä kanssa  hihnalenkille > vain pari kertaa kokeiltu täällä kaupungissa. Osa lenkistä on tällaista : Vilkas tyttö kun haluaisi mamman kanssa leikkiä lenkilläkin (mut mamma ei) tai sitten mamman hihnasta on kiva ottaa kiinni tai sitten nähdään jotain kiinnostavaa ja lähdetään kohteeseen miljoonat lasissa ja hihnat on ihan sekaisin ja jalkojen ympärillä ja ja ...... erotuomari seisoo hihnojen päässä ja hikeä pukkaa näillä helteillä ;)

Lähdimme itä-suomeen 500 km päähän viime viikonloppuna emännän äidin luokse. Matka meni koirilla hienosti melkein vaan nukkuen. Maalla on niin mukavaa...siellä oli ainakin tsiljoona itikkaa, paarmaa, ampiaista ja kaiken maailman öttiäistä. Aurinko paistoi kaikki päivät ja varjossakin oli parhaimmillaan 31,5 astetta...huh,huh hellettä!! Uimassa käytiin (Nala katseli vaan rannalla ja vähän laiturilla) Kiara lipesi rannalta järveen kun mamman kanssa juoksenteli. Vähän myöhemmin Kiara sukelsi laiturin päästä Jennin ja Johannan perään. Rohkea likka, mamma ei suostunut tulemaan. Nala putosi pentuna laiturilta järveen pariin kertaan. Kahlailee kyllä vedessä. Päivällä oli niin kuuma ettei ollut mitään järkeä lähteä minkäänlaiselle lenkille ei sitten varsinkaan metsään. Illalla myöhään käytiin jonkinlainen lenkki (itikoden sarjahyökkäys) kunhan tarpeensa saivat tehtyä.

Kiaralla oli vatsa löysänä toisena yönä. Sitä itteensä oli sitten monessa paikassa, sen verran fiksusti oli tähdännyt ettei ollut matolla yhtään. Muuten ei tehnyt yhtään vahinkoa sisälle. Haittapuolena vatsan löysyydestä on se että kun se näkyy niin nopsaan tuollaisessa pikku kirpussa.

Palailtiin reissusta ke iltana ja matka meni hyvin kumpaisellakin koiralla. Tänään torstaina herättiin aikaisin kun pikku kirppu oli meno päällä olohuoneessa. Huomaa että nukkui eilen koko matkan nyt sitten riitti virtaa vaikka muille jakaa. Emäntä lähti Kiaran kanssa kahdestaan aamulenkille ja isäntä meidän palattua lähti Nalan kanssa lenkille. Kiaran kanssa lenkille lähtöä piti hiukkasen siirtää koska ei asettunut ensimmäisellä yrityksellä pikkueteisessä. No toisella yrittämällä onnistui.  Kauhea vauhti vaan on päällä kun näkee jotain kiinnostavaa. Lähdetään käymään Uutelan rannassa kunhan heräilevät uniltaan....jos vaikka uimaan menisivät :)

Huomenna perjantaina Kiara saa ensimmäisen rokotuksen.