Hyvää alkanutta Uutta Vuotta 2010  

Kurkistus joulun ja uuden vuoden päiviin :

Jouluaaton ihana hetki oli kun sai avata  joulupaketin mikä sisälsi herkkuluita ja muuta syötävää. Laitoimme kaikkien paketit aamulla kuusen alle ja Nala kävi kuonolla tökkäämässä että tämä on mun paketti. Joulu meni leppoisasti.

 

Tapaninpäivänä kävimme kylässä Nalan Goro enon luona Kirkkonummella. Siellä asustelee myös Gutsy niminen isosveitsinpaimenkoira >Grosser  ja hän on saman ikäinen kuin Nala. Kävimme aluksi metsälenkillä ja hyvät riehujuoksut kolmikko sai aikaiseksi. Gutsy tykkäsi seurata Nalaa ja muutaman painavan sanan neiti antoi. Hyvässä hengessä sujui ulkoilu ja sisällä oleminen. Ihania poikia ja Goro eno on niin hurmaavan leppoisa komea herrasmies oli tosi mukava tavata koko perhe ja viettää mukava päivä!! Otetaan uusiksi.

 

Oltiin haku ja esineruutu harkoissa!

Ennen uutta vuotta maanantaina Lily sisko tuli meille viikoksi hoitoon. Nyt oli isännällä ja emännällä omat koirat ulkoilutettavana :) Molemmilla (siis koirilla) oli aina lenkin aluksi kova veto päällä ja ihmisillä kova hiki päässä ;) Makupaloja taskuun ja niiden avulla ajoittain sivulla kulkemista. Uuden vuoden paukut tuli ja meni eli ei mitään haittaa ollut. Suht pitkiä lenkkejä tehtiin mutta kovimmilla pakkasilla lenkit jätettiin suosiolla lyhyemmiksi. Hienosti siskoksilla meni viikko.Tulevat niin hyvin toimeen keskenään. He ovat nähneet toisiaan paljon pentuajoista lähtien. Tule vaan Lily meille jos tarvitset hoitopaikkaa, sä olet niin ihqu sisko