Perjantai-iltana Nala ja emäntä lähtivät pitkästä, pitkästä aikaa juoksemaan. Käveltiin sen aikaa että sai tarpeensa tehtyä ja siitä sit pikkuhiljaa siirryttiin kävelystä juoksuun. Hienosti tyttö on hiffannut jutun eli sen että "hihna" kireellä mennäään. Lämmin kun oli niin välillä pysähdyttiin ja käveltiin. Täytyypä ottaa uusiksi kun vähän ilmat viileentyy.

Ollaan käyty myös pyöräilemässä ja käytiinpä Nalan kanssa lauantaina Uutelassa. Nala kun ei ui ollenkaan niin päätettiin käydä kokeilemassa tilanne. Kahlattiin rannasta syvemmälle ja Nala tuli mukana. lihapullia, lihapullia peliin ;) Kahlasi ihan niin pitkälle kuin emäntäkin eli Nalan selkälinjaan asti oli vettä ja sitten tyttö otti ja sukelsi veden alle. Häh,Täh ja Mitä!!! Aina tuo yllättää. Ei Nala oikeastaan kertaakaan uinut mutta kahlasi ja juoksi ja vähän loikki vedessä. Kirmaamista pitkässä kaislikossa!

Turun näyttelyssä sunnuntaina. Kuuma oli raviradalla mutta onneksi välillä kävi tuulenvire. Hyvässä seurassa oli kiva viettää päivää. Jenni esitti Nalan todella hyvin ja heillä oli hyvä yhteistyö. Tuloksena oli Eri1 Pn4 vara-serti, suurkiitos ihanalle tyttärellemmeHymy