Helteet vaan jatkuvat ja jatkuvat. Lämmintä piisaa edelleen ihan roppakaupalla täällä kotona myös. Nala ja Kiara leikkivät toistensa kanssa sen minkä jaksavat. Uutelan rannassa ei nyt ollakaan käyty, koska levää on tullut ainakin aurinkolahden rannalle. Pitäisi keksiä joku toinen uimapaikka.

Kävimme viime viikolla kennelrehun autosta hakemassa hevosenluita ja pellavaöljyä koirille (lähinnä Nalalle öljy)... samalla piipahdettiin moikkaamassa Diesel veljeä. Oli hän kasvanut sitten viime näkemän. Ei lähtenyt  sisaruksista juuri minkäänlaista ääntä painiessa, hiljaista "hammaspainia" ja juoksua ;)

Olemme tavanneet naapurin Mahiri Retta's Epicea eli  Aslania pari kertaa. Tänään käytiin Kiaran kanssa moikkaamassa Aslania heidän pihalla. Vauhtia ja leikinpoikasta alkoi tulla mukavasti esiin. Tosi kiva juttu.

Viime sunnuntaina meillä oli ensimmäisen pentutapaaminen Sipoossa. Paikalla oli 6 pentua eli Kiara, Rudolf, Rudo, Remo,Diesel ja Diego. Pentupirskeissä pennuilla oli tosi kivaa temmeltää siellä yhdessä. Ihanaa oli tavata myös pentujen perheenjäsenet. Kaksi suloista tyttöä Noora ja Lara ovat kokeneita koiratyttöjä. Rudolf oli tosi rohkea ja hyppäsi lampeen kepin perään. Kiara oli puhki temmellyksen jälkeen. Vähän söi jauhelihaa nappuloiden päältä ja painui pehkuihin. Oksensi ruokansa yöllä. Voi toista :(  no seuraavana päivänä ruoka maistui jo paremmin. Olisikohan kuumuus tehnyt tehtävänsä tai syönyt siellä mettässä jotain. Kuvia meidän tapaamisesta löytyy Uwanja's sivujen galleriasta. Oli ihan huippua ja pidetään mahdollisimman pian uudet pirskeet ja toivotaan että Rundu velikin pääsisi mukaan.

Vesisateenropinanäänentoivossa tässä toivotellaan hyvää viikkoa kaikille  :)