Pennuilla ikää tänään sunnuntaina 39 vrk. Kuka voisi hidastaa ajankulua... muutama sana Nalasta joka on ollut todella ihana, huolehtivainen (kävi jopa oksentamassa ruokaa pennuille) ja kärsivällinen äiti pentusille. Imettää vielä pentusia vaikkakin jo aika rajoitetusti. Tänä aamuna pentuhuoneessa seisaaltaan imetti jonkin aikaa. Yleensa lenkin jälkeen käy pentuhuoneessa kurkkimassa onko kaikki ok. Kun kaikki on ok voi tulla syömään omaa annostaan. Nala on vielä saanut saman määrän ruokaa kuin aikaisemmin. Ajateltiin pikkuhiljaa ruveta siirrättämään Nalaa omaan ylläpitoruokaan. Kävelylenkit ovat edelleen olleet aika lyhyitä. Hellettä on piisannut ja Nala ei ole ollut kauhean innokas kun on ollut kuuma. Muutama metsälenkki ollaan tehty ja siellä on meno ollut parempi kun on vähän viileempää. Pyöräilemässäkin ollaan käyty joitakin kertoja myöhään illalla.

Pennut ovat olleet joka päivä ulkona yleensä aamu-päivä-iltaruokailujen jälkeen. 4 krt päivässä saavat ruokaa. Annamme viimeisen ruoka-annoksen aika myöhään n.22-23 aikoihin. Hienosti ovat tehneet tarpeensa ulos. On ollut hetkiä ettei ole voinut mennä ulos (sataa kaatamalla) huomaa pennuista syömisen jälkeen että todellakin kaipaavat ulos kun ovat tottuneet aina ruokailun jälkeen päästä. Tänä aamuna pentuset olivat ulkona ensimmäistä kertaa kun oli viileempi ilma. Mittari näytti 18 astetta. Vauhti vaan kasvaa ja ihanaa seurata heidän puuhiaan kyynelsilmin onnesta ei sille vaan voi mitään. Paino nousee hyvin kaikilla...5 kg hujakoilla alkaa olemaan painavin pentu.

Saimme mieluisia vieraita perjantaina. Nalan sulho Rod ja omistajat Elisabeth ja Christian Tanskasta tulivat  Suomeen ensimmäistä kertaa. Heidän mukanaan tuli myös Rodin handleri Stinne ja hänen narttunsa Diva. Nalan äidin  kasvattajan  Pauliinan seurasta saimme nauttia vkl. Nala ja Rod tapasivat toisensa meidän pihalla  ja otettiin heistä kuvia ja lisäillään niitä tänne tai kotisivuille piakkoin. Saimme nauttia vieraiden seurasta kahteen kertaan perjantaina. Kutsuimme heidät illalliselle meille ja tarjosimme heille perinteisen karjalaisen ruoan.

Lauantain Aptus näyttely oli menestys Rodille ja Divalle. Rod ROP, RYP1, Fin CH ja Int CH ja Diva VSP Oikein sydämelliset onnittelut heidän menestyksestä. Malozi Legolas JUN ROP oikein paljon onnea Johanna ja Karri.

Meillä on käynyt paljon ihania koiraihmisiä kylässä..... naapureita, ystäviä ja pentuvaraajia. Tänään sunnuntaina Nalan enon Goron perhe tulee meille kylään. Tervetuloa kahvittelemaan ja katsomaan pentusia.