Koirapuistotuttavuutta tehtiin Länsimäessä Nalan ja Kiaran kanssa. Pitkä aika on vierähtänyt viime käynnistä. Kirppu oli tosi reipas siellä ja kaikki ihmiset piti käydä moikkaamassa. Mentiin hyvään aikaan koska siellä oli monta koiraa. Yhdessä vaiheessa 4 koiraa juoksi Kiaran perässä ja mamma katsoi tarpeelliseksi käydä yhdelle sanomassa hau,hau nyt riittää. Ei siinä sit sen kummoisempaa ollut. Yksi koira nylkytti Kiaraa ja tyttö seisoi paikallaa , seuraava nylkytysyritys jäi yritykseksi sillä Kirppu käänsi takapäänsä pois ja istui.

Sipoon koirametsässä ja lampimetsässä ollan käyty muutamia kertoja. Nalalle tehtiin verijälki viime viikolla ja jäljellä oltaessa lähti musta käärme vinhaa vauhtia sivuun hui ja hyi, oliko kyy vai rantakäärme? ei jääty ihmettelemään. Ai luoja että käärmeet on sitten puistutusta herättäviä ällötyksiä.

Rudoveljeä käytiin moikkaamassa ja tosi iloinen hännänheiluttajahan se siellä oli. Kasvanut sitten viime näkemän. Oli tosi kiva tavata komea Rudo & perhe.

RR yhdistyksen MEJÄ mestaruuskokeisiin lähdettiin ajamaan viime perjantaina. Poikettiin yökylään komean Runduveljen luokse Kokkolaan. Siellä myös vastassa niin iloinen ja kasvanut hännänheiluttaja. Kiarasiskon kanssa mukavaa temmellystä, juoksua ja painia. Uni maistui hyvin koko yön. Oli ihanaa tavata sitten kesäkuun. Kiitos Pauliina, Erik ja Lilli vieraanvaraisuudestanne. On teillä upea paikka asua, rauhallista ja niin hyvät lenkkimaastot heti kotiovelta. Nala ja Kiara kävivät testaamassa lehmille laitetun paimenlangan. Ette varmaan arvaa mitä tuumasivat ;) no mut kaikki uusi pitää käydä tsekkaamassa niin sittenpä tietää.....

Removeli kävi meillä kylässä Kiarasiskon kanssa leikkimässä ja painimassa. Kyllä on komea Removeli myös kasvanut. Vettä satoi joten leikkiminen painottui kuivemmalle terassille. Tosi iloinen hännänheiluttaja myös hän, häntä heiluu, häntä heiluu ja pallon perään vauhdikkasti. Kiara sisko nukahti tyytyväisenä omaan punkkaansa. Oli tosi kiva nähdä Remo & perhe.

Kunhan meidän viikonloppumenot vähän rauhoittuu, järkätään taas jotain kivaa pennuille. Se verijälki on kyllä mukavaa puuhaa ja tietty ihan pentujen kesken leikkiminen on huippua.

Nala jäljesti hienosti mejäkisoissa ja sai tulokseksi voi3 26 pistettä. Tyytyväisiä ollaan, sillä Nala alkaa pikkuhiljaa olemaan siinä verijälkivireessä kuin ennen pennutusta eli sitä innokasta tekemisen riemua rupeaa löytymään. Kulmat oli Nalan kompastuksia jälkikokeessa. Kiitos kaikille kokeessa olleille ja tietysti kokeen järjestäjille. Oli hienoa viettää viikonloppu mukavassa seurassa. On se metsässä rämpiminen ja jäljen tekeminen niin mukavaa arjen vastapainoa.

Seuraaavaksi ajateltiin tehdä Kiaralle pikkuinen verijälki. Taisipa puraista verijälkikärpänen meitä vielä lisää?