ILOISIA UUTISIA!!!!  Käytiin ultraamassa Nala ja hänet todettiin kantavaksi   Nyt vaan peukut pystyyn että kaikki menee loppuun asti hyvin. Laskettu aika eli 63 vrk tulee täyteen16.5.2012. Mennään viimeisellä tiineysviikolla röntgenkuvaamaan Nala jotta tietää sit lukumäärän. Ruokahalua Nalalla on yllinkyllin ja vahtiikin jokaista murusta minkä voisi imuroida ;)  Siirryttiin antamaan Acana penturuokaa. Tykkää niistä todella paljon tai mistäpä tuo ei tykkäisi? ;)) Vapaata lenkkiä ollaan tehty päivittäin ja lääkärikin totesi että Nala on hyvässä kunnossa. Vieläpä on jännityksen aiheita edessä joten pidetään vaan peukkuja pystyssä.

Vauhtia on riittänyt lenkeillä kun on ollut ihania veljiä ja kavereita juoksuseurana. " Mihin tää aika oikein on mennyt" toteamus kun lauantaina 14.4 Lumikki ja Seitsemän kääpiötä  eli Nalan & Rodin rakkaat täyttivät 2 vuotta > Kiara, Diego, Diesel, Remo, Rudo, Rundu, Rudolf, RaAtum ja upeita kuvia heistä löytyy kotisivuilta. ILOISEN iloisia hännänheiluttajia kaikki. Remo veli porukoineen oli meillä synttäripäivänä. Tehtiin koiruleille synttärikaakut eli maksalaatikkoa nakeilla ja vähän vihertävää myös sekaan. Nala mammakin sai kakun jossa oli 5 pientä nakkia kynttilöinä. Käytiin vielä yhteislenkillä illalla räntäsateessa ja tuulessa. Broilerin siipiä vähän extraherkkuina iltasella ennen varsinaista ruokaa.

Kirpun kanssa kävin sunnuntaina tottistelemassa ja treenattiin liikkeestä istumaan.  Me tykätään tottistelu hommasta kun ei ota liian vakavasti mutta kumminkin ihan tarpeeksi tosissaan. Hauskaa pitää olla seassa ja lyhyet treenihetket on hyvä muistaa vaikka välillä innostuttaakin kovin. Saimme nauttia upeasta aurinkoisesta säästä koko päivän. Meillä olikin oikein aktiivipäivä sunnuntaina sillä aamulla käytiin Diesel veljen kanssa metsälenkillä ja illalla tavattiin Diego veli ja Leo kamu. Maanantaipäivä meni rennosti ottaen

HAPPY,HAPPY NEWS!!!!   Nala is pregnant   puppies born on May 16.  Nala X-ray photo taken last week of gestation. Then we know how many puppies there is? Fingers and toes up that all would go well.