Vantaan näyttelystä Kirpulle ERI ja Nalalle EH. Velipoika Diegolla oli ensimmäinen virallinen näyttely , EH, Hyvä Mira ja Diego ja kiva kun tulitte näyttelyyn, me nostetaan hattua teille 

Kiitos taas tyttärelle kun lähti händläämään likkoja. Kirppu ei etsinyt enää meitä kun oli kehässä Jennin kanssa. Edistystä, edistystä. Toinen virallinen näyttely Jennillä Kirpun kanssa. On se vaan tuo Jenni meidän perheen händleri <3

Kävimme moikkaamassa Pennyn pentua Leo poikaa kaupungissa näyttelypäivän päätteeksi illalla. Oli mukava kävellä pitkin rantaviivaa ja poikkesimme lopuksi pieneen koirapuistoon.  Kiitos lenkkiseurasta Tea ja tervetuloa Vuosaaren maastoihin lenkille.

Sienestämässä käytiin ja tehtiinkin reilu kahden tunnin lenkki metsässä. Nala ja Kiara nauttivat ihanasta olosta metsässä. Taisivat ihmisetkin nauttia ihan yhtä paljon.

Hakutreeneissä oltiin ja nyt meni ihan huipusti kummallakin. Intoa löytyi alusta loppuun. Nalalla oikein silmät loisti ja koko tyttö oli ihan into piukeena treenien jälkeen. Nala ilmaisee haukkumisella kun ihminen on löytynyt. Mahtavia haukkuja päästeli välillä mutta emäntä kun löytyi niin se oli vähän semmoista murkkuikäisen kimakkaa haukkua välillä ja  mamma piti aina pussata kun oli löytynyt sieltä metsästä.  4 koirakkoa oli treeneissä ja upeaa työtä tekivät kaikki :)