JIPPII !!! Vihdoinkin Nalan kotisivut on julkaisuvalmiit. Reilu vuosi sitten on aloiteltu ja pikkuhiljaa tehty, mukavalta tuntuu Silmänisku

Sunnuntai 19.4 oli tapahtumarikas päivä. Aloitimme päivän lähtemällä Paloheinään Svenkan viehejuoksutreeneihin jossa tapasimme Janican, Irinan, Annen & Maken ja Ninan koirineen. On se niin mukava tavata ronttiporukkaa. Jari otti kuvia, joista yksi on kotisivujen etusivulla. Nala nautti vieheestä vaikka välillä piti käydä isäntä moikkaamassa. Emännälle tuli lämmin edestakaisin juostessa, hyvä niin sillä oli siellä aika kylmä viima.

Paloheinäreissun jälkeen piipahdettiin kotona. Jari lähti kaverinsa Arin kanssa tekemään verijälkiä Nalalle ja cockerspanieli Sulolle. Meikä lähti Sipoon koirametsään Nalan kanssa jossa meitä odottivat naapurin komea rontti Aslan, Leena ja Elina. Kyllä Nala ja Aslan ovat niiiin samalla aaltopituudella, heidän touhuilujaan on niin mukava katsella. Ihana Aslan!

Iltapäivällä oli Hph.n tokoilu Kivikossa jossa treenivuorossa oli eteen lähettäminen. Nalalle ei tullut otettua lelua mukaan joten makupalat hoiti sen roolin. Missä ruokaa siellä Nala. Ensimmäinen kerta kun Nalalle tehtiin tällainen eteen lähettäminen. Noin 8 metrin päähän laitettiin nakinpalasia joiden luokse Nalan piti mennä käskystä. Vähän meni miettimiseksi mut kyllähän se herkkukasa sieltä sitten löytyi.Toisella kertaa matka lyhennettiin n.5 metriin ja helpostihan nakit naamaan napsahti kun tiesi jo mistä hakea. A esteitä treenattiin seuraavana harjoituksena. Sitä ei kovinkaan montaa kertaa ole Nala mennyt mutta nakin avulla näin alkajaisiksi meni ihan jees. Tehtiin vielä pieni harjoitustyöstä palauttava lenkki tokoilun jälkeen. Sit autoon ja Nala sai sen tavallisen satsin eli annospussillisen kissanruokaa. Tää on jo traditio. Kotiin syömään ja lepäämään koko sakki.

Illalla Nalan aina niin iloinen ihqu sisko Lily ja Jonna tulivat kyläilemään, pitkästä aikaa nähtiin HymyTavatessa pienet pörinät (terve rakas sisko) Siskokset touhuilivat ja juoksivat pihalla edestakaisin, välillä oltiin selällään, jalka tai korva suussa,vierekkäin, peräkkäin ja vaikka mitä. Jari otti kuvia joita lisätään myöhemmin tänne kotisivuille. Nala oli vähän vaisu liekö päivän ohjelmamäärä ollut syynä moiseen ja tietysti tuo valeraskaus hormooniaika antaa osansa. Mukavasti siskoilla menee. Ihana Lily!!

 

Ma 20.4

Tänään oli ohjelmassa verijäljen jäljestäminen pitkästä pitkästä aikaa. Viimeksi viime syksynä on käyty jäljellä. Jari oli tehnyt lyhyen harjoitusjäljen reilu 200 metriä. Lähdössä oli tytöllä virtaa tosi paljon ettei meinannut asettua jäljestämään. Sit kun aloitti niin jäljestäminen sujui ihan hyvin maavainulla paitsi kallion harjalle saavuttaessa oli ottanut ilmavainun. Kaadon suunnasta tuuli eli haistoi varmaan maalisorkan. Kulmat meni hyvin ja ilmavainun jälkeen jäljesti loppumatkan maavainulla. Kaikenkaikkiaan hyvä aloitus mejä-kauteen.

 

Ti 21.4

Jari käytti Nalan aamulenkillä yövuoron jälkeen. Olivat Vuosaaren huipun maastoissa lenkillä. Minä lähdin työpäivän jälkeen Nalan kanssa Sipoon koirametsään 1,5 tunnin lenkille et isäntä sai nukkua rauhassa. Kyllä tuntui jaloissa kun patikoi siellä metsissä pitkin ja poikin. 1-v terrieri ja kaksi 3-v pikakiitäjää tavattiin siellä (pikakiitäjä on vinttikoiran näköinen mutta puolet pienempi >> kun en muista rotua) Nala juoksenteli vähäsen terrierin ja pikakiitäjien kanssa. Pikakiitäjien omistaja kehui miten hyviä Rhonttijuoksijoita on nähnyt Hyvinkäällä. Sinne voisi joku kerta lähteä käymään ja totuttelemaan ratalaitten ääneen. Nala kun pelkäsi ensimmäisellä kerralla sitä ratalaitteen ääntä niin ei juoksusta tullut mitään. Voisi lähteä hengailemaan sinne tai sitten jos tietäisi milloin siellä on maastotreenejä niin niitähän voisi lähteä kokeilemaan. Ihana auringonpaiste oli tänään.