Meidän touhuilujen päivityksistä onkin jo aikaa. 1v pentutreffit pidettiin Sipoossa ja veljeksistä paikalle pääsivät komistukset  Rudolf, Diesel ja Diego ja meidän tytöt.

Verijälkeä ollaan aloiteltu ja tehty jälkiä Remolle, Diegolle, Rudolle. Kiaralla taisi viime jälkeä ajaessa jokin lamppu syttyä sillä hienosti jäljesti koko jäljen sorkalle asti. Jälki oli lyhyt !

Hakutreeneissä ollaan käyty ja se on ollut mukava harrastus niin tyttöjen kuin orjienkin mielestä. Rudo ja Remo veljetkin ovat mukana.

Yhdistyksen MEJÄ kokeessa käytiin, Nalalle ei tullut tulosta, VOI0! Meillä oli erittäin mukava viikonloppu hyvässä seurassa Köyliössä järven rannalla.

Veljien kanssa ollaan oltu lenkillä ja kyllä tytöt tykkää. Vauhtia on piisannut.  Pennyn poika komea Leo oli meidän tyttöjen kanssa täällä Vuosaaressa lenkillä. Naapurin komeaa Aslania ollaan tavattu.

Tottistreenit ollaan aloitettu. Näillä helteillä ei kovin kummoista lenkkiä ole tehty päivällä. Pitäisi mennä ilta/yömyöhällä lenkille niin olisi viileämpää mutta siihen aikaan on hulluja hyttysiä ihan pirusti.