Diego veli tuli Miran kanssa meille ja tehtiin yhteislenkki Kiaran ja Nalan kanssa täällä Vuosaaren metsissä. Vauhti päällä mentiin se 1,5 tuntia. Kivaa oli lapsukaisilla ja mammalla :)

Remo veljen kanssa tavattiin Länkkärin koirapuistossa. Siellä oli aika paljon koiria ja niinpä veli ja sisar omien touhujen lisäksi peuhasivat ja juoksivat  muidenkin koirien kanssa.  Kirppu sai kaksi ihailijaa joista toinen vaan sinnikkäästi kulki matkassa, syrämmen kuvat silmissä Onneksi Kirppu osaa komentaa jos toinen yrittää astua selkään, hyvä,hyvä!

Käytiin viime viikonloppuna piiiitkästä aikaa Nalan kanssa näyttelyssä, Turkuses. Nala sai H. Tosi tarkka tuomari. No mutta ihanasti tuomari käsitteli koiria, siitä hatunnosto hänelle. Uutena näyttelyarvostelu lappuun oli tullut koiran käyttäytymisen arvioiminen eli esim miten suhtautuu tuomariin? Onko Rodunomainen lähestyttäessä, väistää tai vihainen? Niin ja jos saa ERI.n niin sit pitää saada vielä SA > sertin arvoinen että pääsee kisaamaan paras narttu/uros kehään jos mielii sertiä.  Kohti uusia näyttelyitä mennään ja Kirppu pääsee jo junnuluokkaan. Ensimmäinen kerta oli kun Kirppu oli ilman mamman seuraa koko pitkän päivän. Kun saavuimme kotiin niin arvatkaa oli pusujen paikka? He olivat niin onnellisia toistensa nähdessään. On ne niin lutuisia ja välillä niin riiviöitä kumpainenkin.

Yhteislenkkiä ja yksittäislenkkiä ollan tehty Nalan ja Kiaran kanssa. Naapurin Aslan tavattiin tässä muutama päivä sitten kun olin Kirpun kanssa lenkillä. Tosi pirtsakalla tuulella oli ja heti valmiina leikkimään Kiaran kanssa. Sovittiinkin Elinan kanssa että lähdetään joku päivä metsään lenkille. Niin ja oli kiva nähdä Elina pitkästä aikaa.

Nala mammalla alkoi juoksut viime torstaina. Edellisistä onkin aikaa jo vuosi. Passaa vallan mainiosti ettei useammin tule. Saas nähdä milloin Kirpulle tulee ekat juoksut. No jos mammaansa tulee niin ei ole vielä mikään kiire. Toki aina olisi parempi että olisi samaan aikaan. Kuukausi pelkkiä hihnalenkkejä, yök!  No jos säät sallii ja koira on vireessä niin juoksulenkit vie höyryjä pois. Kävinkin Nalan kanssa (viimeksi viime kesänä) pari päivää sitten perjantaina juoksemassa lenkin. Alkusähellysten jälkeen oli hyvä veto päällä. Ihana Nala <3

Mira ja Pauliina oli kiva tavata teitä koirineen. Pentutapaamista odotellessa <3