Pentupäivää vietimme lauantaina 20.2 naksutinkoulutuksen merkeissä. Paikalle pääsivät mukaan pennuista Ruffe, Remo, Diesel, Diego ja Kirppu. Aluksi oli teoriaa ja sitten teimme käytännön harjoituksia. Kouluttajalta saimme hyviä vinkkejä :) Ihanaa kun pääsitte tulemaan mukaan  Seuraava teema siintää jo mielessä.

Enpä paljon päässyt koulutuksen jälkeen treenaamaan Kirpun kanssa sillä minulle tuli influenssa (tietty talvilomalla) joka kaatoi meikäläisen ihan totaalisesti sänkyyn. Jälkitaudiksi sain vielä sit vakavemman keuhkokuumeen jonka takia jouduin sairaalaan sisään sain vahvat antibiootit joita syön vielä tätä kirjoittaessa 5.4 ja sairaslomalla olen edelleen. Olo on kyllä jo onneksi parempi ja toivonkin että pääsisin jo tavalliseen arkeen mukaan. Loppuviikosta uudet keuhkokuvat ja verikokeet ja pitäkää peukkuja että kaikki olisi jo ok.  Isännälle ollut työntäyteistä aikaa. Onneksi lapset ovat auttaneet sen minkä ovat kerenneet

Pientä treeniä on tullut tehtyä, minä Kirpun ja isäntä Nalan kanssa. Kirppu on ollut kahdessa näyttelyssä. Tuusniemen näyttelystä JunEH ja Kokemäen näyttelystä JunERI2 Pieni, iloinen kengurun poikanen vauhdissa.

Nala mamma ja Kirppu sisko pääsivät viime viikolla moikkaamaan Diesel veljeä. Vauhtia riitti sisaruksilla lumihangessa peuhatessa ja oli heillä niin mukavaa pitkästä aikaa...ajoittain mammakin lähti mukaan. Nala mamma päivysti Dieselin omistajan Anitan vieressä pitkät tovit koska hänen taskussa oli NIIN hyvät herkut. Ei meidän Nala vaan mitään kerjää,ei ;)

Nala on niin kärsivällinen ja hyvätahtoinen tuon Kirpun kanssa. Kirppu kun on sillä tuulella et kaipaa äksöniä niin menee yleensä mamman etujalkoja näykkimään tai häntään kiinni tai ihan mihin vaan mistä kiinni saa. Mamma vaan hellästi "opastaa" tytärtään et miten hänen tulisi toimia. Toki Nala joutuu joskus näyttämään sen kaapin paikan tyttärelleen, niinkuin kuuluukin tehdä.