Viikko 30 >> Harrastusrintamalla ollut hiljaista. Isäntä painoi pitkää työpäivää ja oli vielä viikonloppunakin töissä. Emäntä ja tytär Jenni olivat vkl itä-suomessa hautajaisissa. Perheen poijjaat olivat nelijalkaisista vetovastuussa aamuisin ja päivisin. Muuten viime viikolla Emäntä kävi ahkerasti mustikassa Nalan kanssa. Kivaa tytöllä on aina siellä metsikössä ollut. Saa olla vapaana, mikäs sen mukavampaa ja touhotella omia juttuja. Välillä niin terhakkaana istuskelee mamman vieressä ja pitää "vahtia" hetkisen ajan >> tulee pusuttelemaan ja jatkaa sitten taas touhuilujaan.

Vko 31 ma 27.7 Nalan kanssa mentiin taas mustikkametsään. Olipa isoja mustikoita, voihan nenä sentään miten kiva niitä on kerätä kun astia täyttyy nopsaan ;) Siinä tyttö istuskeli lähellä ja tuijotti polullepäin mistä oltiin tultu. Syykin selvisi. Joku mies oli varmaan päivälenkillä ja käveli polkua pitkin meistä poispäin. No pitihän Nalan "salaa" hiippailla polulle katsomaan (kun mies oli menossa) ja tarkistamaan että mihin se meni ?  Hepulityttö sai taas kunnon hepulit polun hepulikohdassa. Voi miten se jaksaa aina vaan naurattaa.

Illalla klo 20.00 Nalan kanssa verijäljelle minkä isäntä oli kaverinsa kanssa tehnyt edellisenä iltana. Emäntä jäi keräämääm mustikoita siksi aikaa kun muut olivat jäljellä. Ihan ok oli mennyt. Jäljeltä haahuilua muualle muutaman kerran kun oli niin hyviä hajuja tullut nenukkaan. Katkokulma ihan suht jees! Ainahan sitä on parantamisen varaa, mut siinähän tämä harrastamisen hienous onkin :)

Aurinkoista ja lämmintä viikkoa kaikille !!!