Nalan kanssa olen käynyt pariin kertaan juoksemassa, tosin en nyt näillä kovilla pakkasilla. Eihän siellä itsekään kovin kauan viihdy. Kiara on tavannut Remo veljensä Länsimäen koirapuistossa ennen kovia pakkasia. Eipä olla mitään ihmeellistä tehty. Kotona ihan pientä tokoilua ja namien etsintää varsinkin on tehty. Se on molemmista tytöistä tosi kivaa.

Kiaralla on karvan vaihtumisaika menossa. Vaalea karva lähtee ja näyttäis tulevan aika samanlainen väritys kuin äidilläänkin, hiukan vaaleampi. Lenkeillä ollaan treenattu sivulla kulkemista ja hienosti tuo sujuukin ainakin niin kauan kunnes tulee jotain tosi mielenkiintoista näköpiiriin. Pentupäivää vietämme tulevana lauantaina sisätiloissa.

Saimme todella surullisia uutisia tänään. Nalan ukki ja pentujen isoukki Väinö (Bawabu Mpenzi Mwezangu)  on tänään lähtenyt koirien taivaaseen :((  hän eli lähes 13 vuotiaaksi. Tosi kunnioitettava ikä.  Oli ilo ja kunnia saada tavata tämä herrasmies Nalan ensimmäisessä mejä kokeessa 2008. Hän oli silloin 10 vuotias ja Nalan haastaessa ukkia leikkimään jaksoi reipas vanhus tyttären tyttärensä kanssa hetkisen leikkiä.  Hyvää matkaa sateenkaarisillalle, nyt sinun on hyvä olla voimia Niinalle ja hänen perheelleen.