Viime sunnuntai 23.8 oli jännä päivä sillä Nala ja isäntä pääsivät ensimmäistä kertaa kokeilemaan taitojaan ja yhteistyötään RR yhdistyksen toko-kokeissa. Pientä kisajännitystä oli ilmassa ja sehän on vaan ihan tervettä. Eniten niin isäntää kuin emäntääkin jänskätti se miten Nala suoriutuisi paikallaanoloajasta.........Itse kisaan...... Ensin tuomari teki pienen tutustumisen kentän reunalla. Koirakko siirtyi sitten osoitettuun paikkaan kentälle. Kaikille tehtiin vielä erikseen luoksepäästävyys. Sitten homma jatkui..... Koira sivulle istumaan ja käskystä maahan...ohjaaja siirtyi kentän toiseen päähän kasvot koiraa kohti. Tämä oli nyt sitten se paikallaanolo. Pientä  liikkumista oli loppuvaiheessa joten siitä tuli vähän rokotusta, vain kylläkin 1 piste meni. Tosi Hieno suoritus oli meidän mielestä, hyvä tyttö !!

Seuraaminen hihnassa ja ilman hihnaa hyvä. Tuomari oli kertonut että Nala kulki välillä vähän jäljessä. Kontakti oli hyvä. Liikkeestä maahan meno ei mennyt niinkuin on ennen mennyt.  Nala ei mennyt maahan ollenkaan vaan jäi seisomaan eli siitä suorituksesta ei tullut pisteitä. Olisi voinut antaa toisenkin maahan käskyn ensimmäisen perään jos se olisi auttanut. Pisteisiin aina vaikuttaa jos antaa myös toisen käskyn. Luoksetulo, liikkeestä seisomaan ja esteenylitys meni hyvin. Yhteistyöstä annettiin myös omat pisteet. 

Vähän isäntää harmitti  se ettei tullut sitä liikkeestä maahan menoa sillä se myös ratkaisi sen ettei tullut kokeesta ykköstulosta. mutta minkäs teet. Ei kuiteskaan oteta liian vakavasti vaan mennään eteenpäin niinkuin mummo lumihangessa tekisi......ja ei muuta kuin uudestaan vaan kisaamaan sillä ihan valmiita isäntä ja Nala ovat moiseen touhuun Hymy

156 / 200 pistettä eli vain 4 pistettä jäi uupumaan ykköstulokseen annettavasta sijoituksesta.