Su 24.5 Näyttely

Aptus näyttely meni Nalalta hienoin tuloksin Avo Eri1 Pn4 >Tsekkiläinen tuomari Petr Rehanek. Iso kiitos tyttärellemme Jennille händläämisestä Hymy

1243699646_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ma 25.5 Tokoilua

HPH.n tokoilu Kivikossa.                                                                                                                   Esteitä ja kapulan noutoa. Rhodesiankoiran nenän käyttö...... tullessamme treenikentälle (pentuluokka lopetteli treeniä) yhdeltä rouvalta oli kadonnut avaimet. Jari ja Nala kävelivät treenikentän toiseen päähän ja siinä matkalla Nala the nenä tökkäsi nenullaan ruohikkoon ja sieltähän ne avaimet löytyivät. Hieno tyttö :o) Nala oli tosi tosi innokas ja ihan täysillä mukana treeneissä. Isäntä sai hyviä vinkkejä kapulan noutamisen innostamiseen. Hyvää yhteistyötä Nalalla ja isännällä.

Ti 26.5 Peltojälki

Jari teki Nalalle peltojäljen läheisen puiston nurmelle. Nala oli pihalla samaan aikaan ja sattumalta näki kun Jari teki sitä jälkeä. Tyttö oli ihan intoa täynnä eikä pysynyt "housuissaan". Emäntä vei Nalan sisälle koska läheisten viljelyspalstojen ihmiset rupesivat katselemaan että mikä tuolle koiralle tuli kun tuollaisia ääniä päästelee. Nala vaahtos kotona huoneesta toiseen ja kun ikkunasta näki Jarin tulevan kujaa pitkin kotiin niin eikun eteiseen odottamaan. Ovenavauksesta lähtien samat äänet jatkuivat kuin ulkonakin. Kauhea veto päällä oli menossa jäljelle. Jarin piti vähän rauhoitella tyttöä ettei niin paljoa olisi kierroksia jäljelle lähdettäessä. Suoranpätkät ja kulmat meni ihan nenä maassa kiinni (paitsi aloituksen vauhdikkuudesta johtuen muutama nami ohitettiin) kolme keppiä merkkasi maahanmenolla. Tää on Nalan mielestä tosi jees juttu.On tykännyt ensimmäisestä harjoituksesta lähtien......kiitos Päivikille jonka kanssa treenit aloitettiin.

Ke 27.5 Pyöräilyä

35 min pyöräilylenkki. Hurmostila päällä kun päästiin vauhtiin. Kierreltiin Vuosaaren satamassa ja lähitienoolla.

TO 28.5 Viehejuoksu

Illalla Svenkan vieheilyyn Paloheinään. Vähän näytti siltä että olisi ruvennut satamaan mutta onneksi ei. Nalan täti Serengeti ja Saga olivat myös tulleet juoksemaan. Innokkaasti menivät molemmat kaunokaiset :) Nalalle tehtiin pari lähtöä nahkavieheellä > innokkasti juoksi ja hyvin otti saaliin suuhun ja ravisteli. Päätettiin vaihtaa viehe muoviseen ? (sateenvarjosta tehty viehe). Innokkaasti juoksi mutta ei ottanut muoviviehettä suuhun haisteli vain. 4.s veto meni vähän pipariksi sillä Nala törmäsi Svenkan viehelaitteen jalkaan. Olisi pitänyt osata lopettaa vain siihen sillä 5.des veto oli ihan "sunnuntai" juoksua ja lopussa varmisteluhidaste päälle ettei törmää taas. Muoviviehe ei kiinnostanut enää pätkääkään. 4 viehevetoa on Nalalle ihan passelimäärä. Uudestaan mennään parin viikon päästä. Välillä mejäillään.

PE 29.5 Sipoon koirametsään

Lähdimme porukalla Sipoon koirametsään: meidän sakki, naapurin Aslan + Susku ja Leena. Nala ja Aslan pääsivät pitkästä aikaa kirmaamaan ja nauttimaan toistensa seurasta. Ihana pari ei voi muuta sanoa. Yhden mustan koiran (1v.) kanssa Nala ja Aslan saivat hyvät juoksut aikaan. Aslan kävi vähän mutaojassa kellimässä (kun oli kuuma) ja Nala (joka ei mene veteen kuin korkeintaan kahlaamaan) sai myös osansa siitä mutta hei mutahoidothan ovat terveellisiä :O)

1243699129_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1243699321_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

LA 30.5 Raunioille

Tänään oli ohjelmassa Raijaksen Tiinan vetämät rauniotreenit Herttoniemen kupeessa. Lämmintä säätä oli luvassa. Ihanassa säässä mentiinkin ja monta koirakkoa tuli treenaamaan. Ensin taas tutustumista rataan. Nala kiipesi mökin katolle vievät puuportaat ylös asti, hyvä tyttö! Tunnelit, huoneet (myös maan alla) yms. mentiin rohkeasti tutustumaan."Tositoimissa"  Nala ei työskennellyt ihan itsenäisesti tänään sillä haki Jarilta aika paljon tukea etenemiseen. Kun hajun sai niin tosi reippaasti meni "ukon" luo ja eikun maksalaatikkoa purkista, nam, nam. 4 "ukkoa" oli haettavana. Eri mukava päivä ja loistavaa seuraa oli ja taas innolla jäämme odottamaan seuraavia treenejä......tää on meidän kaikkien mielestä tosi huippu harrastus!!!

1243699959_img-d41d8cd98f00b204e9800998e