Vaikka sää nyt ei vaikuttanut kovin kummoiselta pääsiäisloman aluksi tehtiin kuitenkin ihan hyvänpituisia lenkkejä sateestakin huolimatta. Vaatetta vaan kunnolla niskaan ja koirille takit. Käytiin Vuosaaren näköalapaikalla koirien kanssa. Se paikka on 12 metrin korkeudessa ja sinne on ritilärappuset mistä näkee alas joka askelmalla. Hienosti Nala ja Kiara menivät ylös ja tulivat alas. Ollaan käyty siellä myös veljien ja koirakamujen kanssa. Nähtiin kaksi joutsenta siinä lenkkitien varrella ja niitä jäätiin pällistelemään. On ne hienoja!!

No eipä meillä sitten mennyt kauan aikaa verijäljen tuumauksesta aloittamiseen. Täällä itä-helsingissä on yksi paikka mitä ollaan seurailtu että päästäisiin aloittamaan verijäljen teko. Meitä oli jäljestämishommissa mukana isäntä, minä, Nala ja Kiara. Aki & Anita ja Diesel veli. Tea ja Leo kamu (Miss Sunnypenny's Agent Wanderer "Leo") Kiitos kaikille mahtavasta päivästä :) ihanaa että pääsitte tulemaan ja tehdään uudet jäljet  uudestaan. Nalan silmät oikein loistivat jäljestyksen jälkeen kun oli niin onnellinen päästessään mielipuuhaansa. Sorkka oli ihan huippu juttu eikä olisi millään halunnut luopua siitä tuumasivat Nala ja Leo :)

Emäntä kävi Kirpun kanssa vielä tottistelemassa hph.n treeneissä. Kivaa oli saada uutta opeteltavaa. Tällaisia pääsiäislomia saisi olla useamminkin kun on enemmän virtaa tehdä kaikkea. Ei ole työpäivät harrastusten esteenä, heh ;)) voi kun saisi lottovoiton niin voisi toteuttaa haaveitaan. Ei sen tarttis olla ihan mahoton summa, kiitos!