Mejäreissu viikonlopun jälkeisenä vkl lähdettiin itä-suomeen 500 km päähän. Nala ja Kiara saivat taas aimo annoksen autolla matkustamista. Mukava vkl vietettiin paitsi se yöllinen "tulipalo" episodi > mirkokupu suli liedelle. Onneksi Jenni oli hereillä ja haistoi oudon hajun vinttiin. Koko talo oli täynnä muovisavua mikä ei todellakaan ole terveellistä hengittää. Kyllä herättiin yhdessä silmänräpäyksessä kaikki. HUI olipa karmea kokemus mutta onneksi kenellekään ei käynyt huonosti.

Takastulomatkalla käytiin Luumäen näyttelyssä josta Nala EH. Ei tullut sitä viimeistä sertiä vieläkään. Marun poika komea Milow pärjäsi hienosti, Onnittelut Miia :)

Aloitettiin RR yhdistyksen järjestämällä pentutokokurssilla jossa Nalan pennuista on 3 pentua mukana, Rudo, Diego ja Kiara. Ihanaa että kurssi järjestetään. Ei sitä kaikkea muista vaikka onkin Nalan kanssa käyty sama kurssi 3 vuotta sitten. Millä tahansa kurssilla ollaan oltu niin täytyypä mainita että on hienot vetäjät :)

Olemme tavanneet ihanien pentusten ja omistajien kanssa Länsimäen koirapuistossa ja Sipoon koirametsässä 

Kiaran ja siskoni sheltti Milon kanssa olemme myös käyneet Vuosaaren koirapuistossa.

Eilen tavattiin naapurin RR Aslan komistus iltalenkillä. Kiaran kanssa treenattiin miten lähestytään isäntänsä vieressä istuvaa koiraa nätisti eikä hihna kireellä heti vaan haistelemaan. Menipä mukavasti parin harjoituskerran jälkeen. Harjoittelu sujui koska harjoittelukohde on rauhallinen ...kiitos Ahti että saatiin harjoitella.  Olin tosi ylpeä Kiarasta muutenkin lenkillä. Ei anneta lenkillä haistella hihnassa vieraita koiria .... tietty muutamaa ihanaa naapurin koiratuttavuutta lukuunottamatta.