Lomalaisten elämää vietetty eli valvottu pitkään ja nukuttu suht. pitkään. Ollaan käyty pyöräilemässä, Sipoossa lenkillä (koirametsässä ja lammella), hihnalenkeillä jotain pientä tottistelua tulee aina tehtyä. Tuusulan ja Hyvinkään näyttelyissä oltiin. Tuusulassa Nala pääsi kehässä irti ja tietysti meni rakkaan Rudy siskon luokse. Itse en nähnyt tarkkaan kaikkea mitä tapahtui kun oli yleisöä edessä mutta tilanne oli aika nopsasti hallinnassa, hyvä niin! Jenni tuli kehästä Nalan kanssa pois (oli tietty harmittava tilanne) ja me vinkattiin että takaisin vaan kehään. Lopulta Nala ERI4 PN2 ja vara-serti :) Virven kaunis Lara oli PN1 ja sai viimosen Valion arvoon oikeuttavan sertin, siitä hurjasti onnea heille! Hyvinkäällä sunnuntaina Nala sai H.n eli näin nää tulokset heittelee ja sitähän se on! Kiitos jälleen kerran meidän tyttärelle Jennille :)

Viime tiistaina satoi vettä tosi paljon ja olihan se lähdettävä pissalenkille vaikka taivaalta olisi tullut pikku-ukkoja. No ei kuitenkaan pahimpaan kuuroon lähdetty. On se surkeeta menoa ei voi muuta sanoa. Nala tekee sitä että pysähtyy tienhaaraan jäkittämään ja yrittää ehdottaa omaa reittiä takaisin ja sehän on tietty se lyhyin reitti. Ainahan sitä saa yrittää. Eipä sitä kovin pitkää lenkkiä kuitenkaan tehty, kunhan sai tarpeensa tehtyä. Nala kulkee sadeilmalla TOSI nätisti vieressä.

Ensimmäiset mustikat käytiin syömässä keskiviikkoiltana. Lähdettiin Annen ja Milon kanssa Sipoon lammelle lenkille ja päätettiin käydä tsekkaamassa mustikka tilanne samalla. Oli joitain kypsyneitä jo, jippii emännän mielestä kun muutenkin tykkää luuhata metsässä. viikko, pari niin marjat on aikaslailla kypsiä. Nala ja Milo juoksentelivat siellä ja nauttivat myös oloistaan. Mustikoita kerätessäni yhtäkkiä Nala sinkosi vähän matkaa eteenpäin ja ravisteli hurjasti päätään. Menin lähemmäs sitä paikkaa mistä Nala lähti ja hittolainen sentään, siinä maassa oli maa-ampparien pesä ja "muutama" amppari siinä lentelikin. Menin tutkimaan nalan suun ympäryksen ja pään ja onneksi näytti siltä ettei olisi amppari/ampparit päässeet pistämään. Silmä tarkkana seurailin Nalan menoa koska oltiin kotiinpäin jo menossa. Hui jos Nalaa olisi pistänyt ampparit ja hän olisi saanut jonkinlaisen reaktion siellä syvällä metsässä :/ eikä ollut edes kyypakkausta mukana, täytyy seuraavaksi ottaa mukaan. Kiitos ihanalle siskolle ja komealle Milolle lenkkiseurasta! On se vaan mukava mennä kun on seuraa. Tuli meille vielä pikku juttu autollepäin lähtiessä nimittäin meillä meni suuntavaisto. Siinäpä kaksoissiskokset miettivät mistä päin me oikein tultiin? Onneksi mentiin kuitenkin oikeeseen suuntaan ja olihan meillä koirulit mukana eli ei mitään hätää ollut. Mutta jos onkin yksin metsässä eikä tosiaankaan tiedä minne mennä eli ei kannata mennä yksin metsään!!!