Ma 4.5 tokoilua Kivikossa. Paikallaanoloa, seuraamista ja estettä. Pirtsakalla tuulella meidän neiti oli. Seuraaminen sujui todella hyvin tällä kertaa. Paikallaanolo ei oikein Nalalta luonnistu niinkuin itse haluaisi. Niin...ainahan sitä saa haluta.....tällaista tää on välillä. Nala kyllä pysyi ihan hyviäkin aikoja paikallaan maassa mutta muutaman kerran piti lähteä hiipimään isäntää kohti kun isäntä käänsi selän. Rhodesiankoiran huumoria vai... päätti järjestää isännälle vähän äksöniä kun sillälailla paikallaan seisoi.  Eihän semmoinen peli vetele ollenkaan. Siitä täytyy tytölle nostaa hattua ettei oma paikallaanolo häiriintynyt siitä vaikka kentällä oli muutamilla koirilla tiukkaa vääntöä keskenään > oli vähän rähinäiltaa. Estehyppy meni ihan jees silloin kun Nala keskittyi siihen mutta kun välillä piti keskittyä etsimään emäntää. Treeni kun loppui niin sitten emäntä meni moikkaamaan Nalaa....ai miten niin pusutteleva kengurukoira.

Joka päivä käyty Sipoossa vapaalla lenkillä ja tehty muutamana iltana pyörälenkkiä. Aluksi tehtiin lyhyempi lenkki koska tästä on jo aikaa kun ollaan viimeksi pyöräilty. Pienten alkusäätöjen jälkeen sujui hyvin. Nala menee hurmiotilaan silloin kun lenkki sujuu > puksuttaa vaan eteenpäin kuin höyryjuna mut ilman niitä höyryjä.

To iltana ihqu ihana Lily sisko ja Jonna tulivat kyläilemään. Ihania tapauksia nää sisarukset oli. Viime tapaamiseen verrattuna Nala oli nyt paljon pirtsakkaammalla tuulella. Energiaa oli kyllä molemmilla. Hepulijuoksuja pitkin pihaa ja pystypainia, vuoronperään selälleen menoa ja temmellystä hyvässä hengessä. Voi heidän hassuja ilmeitä ja eleitä. Vettä meni kippo ja toinenkin kun tuli niin hikikin. Nala örisi taas ilonörinää kun iltaruoan jälkeen meni matolle kyljelleen. Tule taas pian ihqun kaunis siskoni leikkimään Hymy Lilysta tulisi loistava tokokoira > todella innokas tyttö tekemään vaikka mitä kun namia oli tarjolla.

1241858121_img-d41d8cd98f00b204e9800998e