Eilen torstaina annoimme Nalan ja pentujen olla aikaslailla ihan omassa rauhassa. Pieniä piipahduksia pentuhuoneeseen tuli tietty tehtyä kun ei niistä kovin kauan halua olla erossa ja täytyyhän äitiäkin hyvänä pitää :) Kun pennut nukkuvat niin Nala käy välillä meitä moikkaamassa ja köllöttelemässä hetkisen olohuoneen puolella.

Nala syötti eilen yhden kerran pennut istuaallaan. Menin piipahtamaan huoneeseen ja ihmettelin kun Nala istui pentulaatikon kulmassa. Pitihän sitä käydä kurkkaamassa et mikä juttu se on. Siellä ne pikku piipertäjät imivät maitoa Nalan nisistä ja osa veteli jo hirsiä siinä lähellä. Tulin siihen tulokseen että nisissä oli niin paljon maitoa että Nalan oli helpompi imettää istuaallaan. Kyllä äidit keinot keksivät ;) Harmi kun ei ollut kamera lähettyvillä ;)

Tilattiin kaksi viikkoa sitten karva-alustat pentulaatikkoon ja eilen vihdoin saatiin ne. Nyt on mukavaa emällä ja pennuilla köllötellä siellä. Ne on sellaisia mikä läpäisee kosteuden allaoleviin materiaaleihin ja pinta pysyy kuivana. 

Joka ilta punnitaan pennut ja synnytyspäivästä asti ollaan pidetty päiväkirjan tyylistä Nalan syömisistä ja ulkoiluista yms. Nalalla on ollut vatsa vähän löysänä. Ruokaa annetaan nyt 5-6 tunnin välein. Ihan vaan perussettii eli nappuloita, piimää ja öljyä. Raikasta vettä ja välillä lihalientäkin.

Lapsukaiset kasvavat ja tänään muutama pentu otti jo askeleita. Vaappuvaa menoa eteenpäin mutta huomaa että vauhti alkaa kiihtymään. Uusia kuvia otettiin taas tänään ja ne on laitettu Nalan kotisivuille.

Synnytyksen jälkeisistä päivistä vielä. Nala ei ole saanut tulla meidän sänkyyn eikä mennä sohvalle. Se oli meidän yhteinen päätös jo ennenkuin Nala meille tuli ja hienosti on toiminut. No synnytyksen jälkeisenä aamuna ja sitä seuraavana aamuna saapui äityli iloinen pentuhuoneesta hypäten meidän sänkyyn ihan niin kuin olisi aina saanut niin tehdä.... kylläpä huvitti mut piti kuitenkin komentaa alas sängystä.