Sipoon koirametsä ja lampimetsä ovat olleet  ehdottomasti meidän lemppari paikkoja.  Milo& Anne ja meitin sakki oltiin viime viikolla mustikoita keräämässä lampimettässä. Eipä siellä kylläkään paljon mustikoita ollut mut pääasia oli että koirulit saivat pitää hauskaa.

Viime sunnuntaina pidettiin verijäljestyksen alkeita pennuille eli paikalla olivat Kiara, Rudolf ja Rudo. Tehtiin veriruudut tai siis jokainen sai itse tehdä koiralleen ruudun ja verestää sen. Siinä kahvikupposen ääressä jutusteltiin ja syötiin herkkuja ja odoteltiin jäljen pikkasen vanhenevan. Aikas tuore jälki oli kaikilla. Yksi koirakko kerrallaan ruudulle ja pienoisen alkuihmettelyn jälkeen homma lähti pelittämään. Ei ollut alkutärinöitä kenelläkään. Nenä jos harhautui ruudun ulkopuolelle niin aika pian palautui takaisin ruudun sisäpuolelle. Tietty jäljen mielekkyyttä lisäsi se, että siellä oli paljon hyviä herkkuja mitä popsia. Tätä touhua kyllä jatketaan ja toivotaan että kaikki pennut pääsisivät kokeilemaan. Pennut saivat touhottaa keskenään jälkien jälkeen. Kiitos Ruffe ja Rudo & kumppanit  kun pääsitte tulemaan. Oli tosi mukavaa!

Nala mammalle tehtiin tiistai-iltana  verijälki mikä sitten käytiin ajamassa eilen. Ihan hienoa työtä teki pitkästä aikaa. Jälki ei ollut kauhean pitkä mikä ei tosiaan haitannut koska oli niin lämmin ja meillä oli Kiaran rokotukseen meno. Piipahdettiin ensin koirametsään ihan hetkiseksi ennenkuin mentiin rokotukseen.

Pikku kirppu on kasvanut ja saanut aika mukavasti vauhtia lisää. Mamma on kyllä vielä paljon paljon kovempi menijä. Kirppu on vähän rauhoittunut. Hampaita on lähtenyt jo useampi. Yhden alaetuhampaan sain nappastua talteen. Koko hammaskalusto on käytössä jos yrittää tutkia hampaita eli ei niin helppo juttu.

Eilen käytiin tehosterokotuksessa ja painoa oli tullut ihan mukavasti lisää. 11,9 kg painoi 8.7 ja eilen painoi 17,8 kg. Ell sanoi että on tyttö hyvässä kunnossa. Reipas tyttö oli kun pari piikkiä sai niskaan. Ei piipannut lainkaan mutta ei kyllä häntäkään heilunut ;) Odotusaulassa oli ISO tanskandoggi  jolla oli dalmiksen väritys. Kirpun kanssa haistelivat ja olis ollut Kirpun mielestä ihan pakko saada vähän leikkiä mut ei auttanut  mitkään yritykset.  Likka hurmas muutaman paikallaolijan tempuillaan. Väsynyt koirakaksikko oli kun kotiin päästiin.