Torstaina tavattiin aamulenkin jälkeen mun komea poikaystävä Aslan. Pistettiin oikein urakalla menemään Aslanin kotipihalla. 2 kpl energistä Ronttia = hurja vauhti ja hurjia käännöksiä, pusuja välillä. Olipa ihana nähdä teitä Aslan ja Leena

Iltapäivällä tavattiin Sipoon koirametsässä komea Atos veli ja Tiina. Meno ei ehkä ollut niin hurjaa kuin ennen mut kyllä vauhtia piisas ja painia kanssa. Paini onkin aina ollut se meidän juttu :) Kyllä mulla on sitten aivan ihana ja suloinen veli Kiitos Atsku ja Tiina erittäin mukavasta lenkistä  :) Otetaan uusiksi

Perjantai iltana lähdettiin komean Milon ja Annen kanssa keräilemään kaikkea syksyn rekvisiittaa Sipoon lammelta. Voi hurja sitä vauhdin määrää siellä metsässä. Ihan päätöntä juoksemista eikä mitään itsesuojeluvaistoa ole tytöllä. Onneksi laitoin Nalalle heijastinliivin päälle kun mentiin metsään sillä alkoi jo olla hämärää. Näkipähän missä meni. Takas autollepäin mennessä Nala sai jonkun hajun ja sinne hämäryyteen katosi koko tyttö. Moottoritielle ei ole kovin pitkä matka ( onneksi ei kuitenkaan ihan lähellä) mutta koiralta ei mene kauan aikaa juosten. Odoteltiin vähän aikaa ja kun ei tyttöä kuulunut niin ei muuta kun vihellystä ja kutsumista peliin. Muutamia kertoja huutelin ja tyttö tuli ihan eri suunnasta kuin mitä itse arvelin. Tyttö hihnan päähän ja autolle mars. Nala muutaman kerran istahti mättäälle ja ajattelin sen vaan olleen niin väsynyt juoksemisesta. Autoon hyppäsi hyvin.... kotiin kun päästiin niin huomasin että Nala linkkasi oikeata etujalkaa. Taivuteltiin varovasti ja paineltiin varovasti jalkaa, ei reagoinut milläänlailla. Ei ollut turvotusta eikä kuumostusta. Jonkinlainen venähdys! Ihme ja kumma ettei ole aikaisemmin käynyt mitään          ( kop,kop,kop) niin päätöntä menoa on ollut meno metsässä. Kiitos Milolle ja Annelle taas erikivasta lenkistä.

Lauantaina Yhdistyksen jalostustarkastukseen. Jaaá mitenhän Nalan jalka. Aluksi lenkille lähtiessä linkkaa jonkinverran mutta kun vähän lämpenee niin ei oikeastaan huomaa mitään. Ei kuitenkaan kovin pitkää lenkkiä viitsi tehdä. Kuitenkin vähän liikuntaa ennen jalostustarkastusta. Se meni sitten hyvin ja Nala sai arvosanaksi erittäin hyvä :) Tarkastajina toimivat Marianne Gellin ja Leni Finne. Oltiin kaikki ihan supertyytyväisiä tulokseen. 10 koirakkoa oli tarkastuksessa ja niistä tulee tieto yhdistyksen sivuille aikanaan. Ei kummoista liikuntaa tehty Lauantai-iltana. lepoa, lepoa.

Tänä aamuna käytiin aamulenkillä (klo 12) tai onhan se jo päivä niin käytiin moikkaamassa Miloa. Käytiin ihan Milon kotona. Milo oli onnesta soikeena kun näki Nalan. Voi miten herkullisia luita siellä oli lattialla ja niinhän tuo meidän ahmatti kerkesi syömään yhden Milon luun. No kaveri sitten kun tulet meille kylään niin sitten sua odottaa joku herkkuluu meidän lattialla. Terveisin Nala :)