Huh,huh helteisinä viikkoina ei kauheasti ole päivällä jaksanut tehdä juuri mitään kun on ollut niin älyttömän kuuma. Meillä täällä kotona on ollut lämpötila 30 asteen hujakoilla,  paras paikka olisi olla kokoajan suihkussa ;))

Äiskä ja tytär ovat touhunneet sen minkä ovat jaksaneet. Illalla on paremmin löytynyt vauhtia temmellykseen. Ollaan käyty vapailla lenkeillä  täällä Vuosaaren maastoissa ja käytiinhän me yksi ilta Sipoon lammella mustikoita tiirailemassa. Siellä oli vähän viileämpää olla. Nala, Kiara ja Milo nauttivat juoksemisesta yllin kyllin. Kiitos siskolle lenkkiseurasta, mennään taas.

Mentiin Kiaran kanssa kauppakeskuksen kupeeseen ruuhka-aikaan vähän elämää katselemaan. Olipas hän reipas tyttö vaikka vastaan tuli pyöräilijöitä, sähköpyörätuoli, vedettävä kauppakassi jota piti kyllä vähän ihmetellä ja koiria. Kävimme samalla eläinkaupassa ostamassa pantteripanta ja namipaloja. Yhtä poikaa Kiara vähän säikähti kun se poika hyppäsi monta porrasta alaspäin ja tulihan siitä ääntä ja oli vähän outoa pikkuisen mielestä. No tämä poika tuli moikkaamaan Kiaraa ja osoittautuikin koirista tykkääväksi ja oli kokemusta niistä. Kyllä sen vaan huomasi hänen tavastaan olla koiran lähellä, fiksu nuori poika. Niin ja kun kävelimme siellä ihmisten seassa niin Kiara nuuhkutti yhden miehen lahjetta ja tämä mies katsoi tosi paheksuvasti  ja mutisi jotain. No eihän kaikkien tarvitse koirista tykätäkään. Pääasia että itse tykkää ja kovasti <3

Kävimme seuraavana päivänä postissa kävellen ja tietty molemmat koirulit mukana. Postin oven viereen vähän matkan päähän jätimme Nalan ja Kiaran odottelemaan meidän postissa käyntiä. Nala mamma oli kyllä taas niin upea esimerkki pikkuiselle siitä miten siellä odotellaan. Seurailimme tilannetta postin kassajonossa koska siitä oli suora näkymä koiriin. Oikein hymyilytti kun siellä ne ihanuudet istuvat peräkanaa oven suuntaan kohti ja ihan  rauhallisena pikkuinen. Eihän toki Kiaraa olisi jätetty vielä siihen jos olisi ollut ainoana meidän kanssa. Nalalla ei ole koskaan ollut huonoja kokemuksia kaupan ulkopuolelle jättämisen kanssa.

Perjantaina minä, siskoni, Nala, Kiara ja Milo käytiin Uutelassa tarkoituksena mennä uimaan. Siellä rannalla oli kolme koiraa kahlailemassa. Kiara halusi aluksi vain leikkiä yhden koiran kanssa, en muista rotua...puolipitkäkarvainen ja sheltin kokoinen. Menin Nalan kanssa  kahlailemaan syvemmälle  jonne Kiara sitten saapuikin juoksujalkaa vesi pärskien. Ihan uimalla ui silloin kun jalat eivät yltäneet pohjaan. Tämä tyttö kyllä tykkää vedestä. Ihanaa kun Milo uskaltautui myös kahlailemaan, hyvä Milo! Huomasi miten nuo nauttivat kun saivat olla vedessä ja ei mikään ihmekään näillä keleillä.

Täällä kotona kun ollaan niin Kiara seuraa melkeistä kaikkialle emäntää. Tänä aamuna makoili kodinhoitohuoneen ja pesuhuoneen ovenraossa sen aikaa kun emäntä oli suihkussa. Nytkin köllöttelee tuossa jalkojen juuressa milloin selällään ja milloin mitä ihmeellisimmissä asennoissa. Olisipa yhtä taipuisa kuin koira tai kissa?

Emäntä niin toivoisi että ilmat viilenisivät jotta pääsisi Nalan kanssa harrastamaan juoksua. Pari päivää 15-20 astetta, pliiiis ;)