Kirppu pien sai rokotukset viime keskiviikkona. Reippahasti mentiin lääkäritiloihin odottelemaan. Kaikki ulkona ja sisällä olleet piti moikata ja harmaa kissa häkissänsä kiinnosti kovin. Odotustilasta pikkuhuoneeseen mentiin ihan reippaasti. Pikkasen rupesi toista jänskättämään siellä. Hienosti antoi kuitenkin tutkia itseään ja piikit laittaa. Kun kaikki oli ohi niin reippahasti mentiin taas odotustilaan. Aika pikkuinen tuo meidän Kirppu on, painoi rapiat 32 kg. Lääkäri kehui hyvärunkoiseksi ja hyvät lihakset omaavaksi. Tehdäänhän me paljon vapaita metsälenkkejä joten sieltä se lihaskunto tulee. Tämä viikko loppuu niin pääsee taas nauttimaan siitä ihanuudesta täysin siemauksin ja varsinkin tapaamaan veljiä ja muita koirakavereita.

Nala mamman ja Diesel pojan kanssa oltiin la iltana lenkillä heidän lenkkimaastoissa. Otettiin vähän esineen etsintä treeniä lenkin päätteeksi. Aivotyöskentely on sitä parasta ajanvietettä. Mammalla oikein silmät sädehti kun toi isännän lippiksen piilopaikasta takaisin ja toisella yrityksellä vasta toi. Diesel pojallakin sujui etsintä hommat. Löytää hienosti esineen mutta tarvitsee vielä treeniä palauttaakseen esineen. Kiva oli seurata miten innokkaasti Diesel lähti joka kerta etsimään esinettä..... no sillä leijonan loikalla tietty. Kiitos lenkkiseurasta Aki ja Anita 

Tällä tulevalla viikolla meidän naapuriin on tulossa Espanjan vesikoiran uros pentu. Heti vaan tutustuttamaan meidän likkoja.