Pitkästä aikaa meidän kuulumisia. Yhdistyksen järjestämä pentukurssi loppui, no 5 vkoa sitten. Hauskaa oli treenata kaikkea mukavalla porukalla  ja iso kiitos Sormusen Päiville hyvästä pentukurssista, olis voinut jatkua vielä pidempäänkin ;)

Pentunäyttelyssä käytiin Lohjalla ja upeasti meni sisaruksilla Kiara VSP ja Rudolf ROP ja KP molemmille. Nyt ei ollakaan ilmoitettu mihinkään näyttelyyn...Kiaralla oli antibioottikuuri ja siksi ei lähdetä Messukeskuksen pentunäyttelyyn mikä onkin jo viikon päästä. Kerkeehän noissa käymään.  Jenni tyttärelle taas ISO kiitos handlerinä olemisesta <3

Eipä mitään ihmeempiä olla tehty... vähän omatoimista treenaamista "tottista" ja nenänkäyttötreenejä kotona. Ihanaa kun tuli lunta. On vähän valoisampaa ja mukavampaa tuo ulkoilu. Meillä pikkuinen (äitinsä korkuinen alkaa olemaan) "sekosi" lumesta niinkuin varmaan muutkin pentuikäiset kohdatessaan tuon valkean ihanuuden.

Nala mamma on ollut äärettömän ihana äiti Kirpulle. Annas kun mamma näyttää...näin se kuuluu tehdä, kun eilen harjoiteltiin naksutinjuttuja molempien kanssa. Ne on aina täysillä mukana kun treenataan kotona jotain. Osaa se Nala olla ovelakin sillä jos on joku luu minkä Nala haluaa Kirpulta niin kyllä se keinot keksii sen saadakseen. Ei muuta kuin joku Kiaran suosima lelu suuhun ja dadaaaa... Kirpulla on lelu ja äitillä on luu.  Joskus Nala ärähtää jos Kirppu yrittää ottaa siltä herkkuluun. Melkein aina kyllä Nala antaa Kiaran viedä itseltään luun, on se semmoinen mamma <3

He leikkivät yhdessä päivittäin. Nala päästelee niin hassuja ääniä leikkiessään Kirpun kanssa. Saadaan hyvät naurut. On se niin ihana parivaljakko <3 hauska heidän puuhiaan on seurata vaikka kyllä se joskus hammaspainiksi meneekin. Mamma näyttää sen kaapin paikan ja niinhän se kuuluukin mennä jos rupeaa liikaa silmille hyppimään.

Tarkoitus aloittaa / jatkaa treenaamista jossain vaiheessa, ryhmässä (HPH) treeneihin kera Nalan ja Kiaran.