PE 18.5 klo 19:48  Nala mamma synnytti maailmaan ihanan tyttösen, "pikku" prinsessan 644g Jännitystä aiheutti ennakkoon ajatus siitä meneekö synnytys luonnollisesti vai joutuuko lähteä viemään leikattavaksi. Nala synnytti hienosti luonnollisella tavalla. Nalalla alkoi synnytyspoltot n. 19:20 ja haki paikkaa pentulaatikossa ja välillä laatikon ulkopuolella käväisi. Liikkuminen hieman helpottaa polttoja. Oli se taas niin liikuttava hetki tuo pennun syntymä. Kyyneleet tuli silmistä, ei sille vaan voinut mitään. Nala pungersi ja pungersi ja kävipä ajatus että jos se ei mahdukaan tulla ja jos se on niin isoksi kasvanut jo. Nalalla on synnyttäjän lantio sanoi ell kun seuraavana päivänä ilmoitettiin syntymästä. Kyllä muuten huomasi tiineyden loppuvaiheessa miten Nalan lantio oli "leveentynyt" synnytystä varten. Saa olla onnellinen että kaikki meni hyvin. Salaa tuli toivottua ja olisihan se ollut upeeta jos siellä olisi ollut painikaveri mutta joku tarkoitus tällä kaikella oli. Pennulla on maitobaari aivan omassa vapaassa käytössä. Sen huomaa painonnousussa. Kuvia löytyy pentue 2012 kansiosta.

Kiara kävi tutustumassa pentuun jo silloin pe iltana. Nala mamma ei sanonut mitään, antoi Kirpun haistella ihan rauhassa pentua. Ollaan pyhitetty rauha Nalalle ja pennulle sillä yhtenä päivänä oli ilmassa pientä jännitystä Nalan ja Kiaran välillä. On se ollut Kirpullekin elämänmuutos kun ei mamma ole enää ollut touhottamassa hänen kanssaan. Pari päivää sitten heillä oli jo keskenään omalla pihalla juoksuriehua ja leikkiinpyyntöä. Hyvin on mennyt. kop,kop,kop!

Kirppu on päässyt lenkkeilemään Milo kaverin, Diesel veljen ja Leo kaverin kanssa. Tottistreeneissä käytiin ja meillä oli toinen osa hyppytekniikka tunnista. Hyvin menikin, aluksi.... olipas mamma ylpeä.  Edelleen täytyy painottaa omaa ohjaamista joka kaipaa stailausta. Itiksessä ollaan käyty parina iltana kahvilla kun on tuo ihmisten ilmoilla käyminen jäänyt vähiin. Eläinkaupasa käytiin Kirpun kanssa ostoksilla. Herkkuluita tarttui mukaan. Käytiin samassa kaupassa missä Diego velikin käy. Eilen illalla oltiin Leon kanssa lenkillä ja poika käväisi jo uimassa ja kirppu kahlasi. Silmät sädehtien Kirppuli katsoi silmiin ja se on se mikä antaa hyvänolon tunteen omaan sydämeen. Siitä tietää että tytöllä on ollut hieno päivä. Näen Kirpun ilmeessä jotain samaa kuin oli Kirpun isoisoäidin erittäin kauniin Etoshan katseessa

Ihanaa viikonloppua toivotellen