Ah, vihdoinkin päästiin metsälenkkien makuun. Nala ja Kiara oli molemmat ihan vauhkona onnesta kun pääsivät kirmailemaan.  20.8 lauantaina oltiin Kouvolassa koiranäyttelyssä. Mukava päivä oli. Oli ihana tavata pitkästä aikaa Rhodeporukkaa. Tavattiin Nalan siskon (Rudy) omistaja Sonja ja hänen koirat. Olipas tosi suloinen Savanna tyttö, niin iloinen tyttö. Hän sai sertin ja oikein paljon onnea vielä tätäkin kautta. Kiara sai vara-sertin ja oltiin tosi tyytyväisiä Eri2 SA tulokseen. Nala mamma sai Erin.

Sunnuntaina tavattiin Diesel veli ja käytiin lenkillä Sipoon metsässä. Olipa mukava kulkea ihan uusia polkuja. Nala,Kirppu ja Diesel kolmikko saivat aikaan tosi vauhdikkaita juoksuja. Kyllä niillä oli hauskaa. Kiitos lenkkiseurasta Aki ja Anita.

Keskiviikko iltana meidän sakilla oli tämän syksyn ensimmäiset hakutreenit. Kirpulla oli hyvä tatsi päällä. Nala mamma tykkäs enemmän rallatella tällä kertaa. Pääasia että on hauskaa!!  Siellä oli suloinen RR tyttö pentunen jonka nimi on Alice. Pentukuumehan siinä iski.......niiiiin suloinen :)

Tänään torstaina Diego veli tuli meidän tyttöjen kanssa yhteislenkille Vuosaaren maastoihin. Alku hippaloiden jälkeen meno oli aika rauhallista. Toki välillä piti vähän vauhdituttaa menoa ja meininkiä. Tuli juoksijoita, pyöräilijöitä ja muita kulkijoita vastaan. Koirat hetkeksi hiukan sivuun ja vapautus komennolla taas mentiin. Kiitos Mira ja Ode lenkkiseurasta.