Lauantaina 9.5 Tuomarinkartanon näyttely ei oikein mennyt putkeen. Sää oli aivan kamala: tuulinen ja sateinen. Nala ei mielellään antanut tuomarin tutkia itseään. Hampaat antoi katsoa pienen hetken jälkeen mutta kun tuomari olisi halunnut tehdä muun tutkimuksen niin Nala rupesi väistelemään häntä. Edellämainittu käytös tiputti arvostelun T.ksi

Maanantaina tokoa Kivikossa jossa oli seuraamista ja paikallaanoloa mikä meni Nalalta hienosti. 

Tiistaina päätimme lähteä pitkästä aikaa Itiksen kauppakeskukseen kävelemään "ihmisten pariin". Tulevaa BH koetta varten totuttamaan ihmisvilinään. Onneksi on tällainen paikka mihin voi viedä koiran. Käveltiin tallinnanaukion puoleisista ovista sisään ja siitä pikkuhiljaa toiseen päähän asti. Välillä poikkesimme syömään jäätelöt ja Nala sai herkkukeksin. Kävimme samalla Puotinharjun Mustissa ja Mirrissä ostamassa Neu.ta > kiitos Anne vinkistä :) Nalan mielestä ihan superherkkua :O) Ostosten jälkeen käveltiin takaisin Itikseen eli samaa reittiä tultiin takaisinpäin. Reissu sujui mainiosti, ei mitään ihmeempää mainittavaa.
1242505409_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1242505553_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Keskiviikkona isäntä lähti Nalan kanssa Taliin jossa järjestettiin HPH.n jäsenille Mölli-BH ja siitä löytyy sepustus kotisivujen PK-tuloksista.

Muuten ollaan käyty pyöräilemässä täällä Vuosaaressa, lenkillä Sipoon koirametsässä ja pe käytiin Sipoon koirametsän lähellä olevalla Helsingin kaupungin ulkoilualueella, missä on lampi ja kivasti vaihtelevaa maastoa. Tehtiin siellä omalla porukalla haku treenit ja siihen liittyen ilmaisemista haukkumalla. Haukkuilmaisu sujui eli kun Nala löysi emännän ja seuraavassa harjoituksessa isännän niin tyttöhän päästi kimakoita haukkuja. Eli oppi on mennyt perille, hyvä tyttö :) Tätähän voisi kokeilla seuraavissa hakutreeneissä.

La 16.5 pyhitetty lepopäivä eli normilenkkien lisäksi auringonottoa omalla pihalla, mikäs sen mukavampaa.