Käytiin Uutelan rannassa ja heiteltiin makupaloja veteen jotta saisi Nalan veteen kahlailemaan. Niinhän tuo menikin elikkäs Nala kahlasi aika syvälle ja pikku kirppu seurasi mammaa askellen ja kun oli syvempää niin uiden. Kahlailtiin itsekin vedessä. Välillä Kiara ja Nala kävivät kaislikossa juoksentelemassa ( apua, montahan punkkia tarttuu mukaan oli heti ensimmäisenä mielessä, eipä onneksi löytynyt yhtään kummastakaan, myöhemmin illalla kun tsekattiin) Mukavasti vilvoitti kumpaakin koirulia uintireissu. Rannalla ollessamme sinne tuli 9kk ikäinen Venäjän toyterrieriuros. Kiaran kanssa peuhasivat jonkin aikaa. Oli se terrieri tosi pieni.

Kiara on tavannut ihania veljiään ja painikamujaan. Rufus > Rudo kävi viime viikolla ja Ribbing > Von Diesel kävi tällä viikolla. Kaikki veljet ovat niin komeita, ihania pentusia ja niin elämänmyönteisiä, iloisia kavereita. Näillä helteillä ei vaan tuota painimista kauhean kauan jaksa. Kylmää vettä, kylmää vettä :) voi kun olisi uima-allas omalla pihalla ;))

Perjantaina Kiara sai ensimmäisen rokotuksen. Eipä ollut moksiskaan koko tapahtumasta. Kiara on vähän hangannut takapuoltaan maahan ja ell tyhjensi rauhaset joista tuli hiukan nestettä. Siinä vaiheessa pikkuista piippausta ihan luonnollisesti. Ohjeeksi antoi suihkuttelua ja taputusta. Toivottavasti tuosta rauhasjutusta ei vaan tule mitään ongelmaa. 11,9 kg painoi ja kaikki muuten ok tytskällä. Kuukauden päästä mennään seuraavaan rokotukseen. Nala sai korvahuuhtelutippoja koska on kerääntynyt töhnää välikorvaan.

Milo komistus kävi lauantai iltana moikkaamassa. Kiaran kanssa peuhasivat pihalla ja vähän sisälläkin. Milo on vaan niin kiltti ettei se oikein sano mitään jos Kiara ottaa vähän kovemmin kiinni (karvatupsut suussa) Vähän enemmän voisi ilmoittaa takaisinpäin......Milo kuitenkin tykkää touhottaa Kiaran kanssa.

Kuvia veljesten kyläilystä lisätään kunhan saadaan ladattua ne koneelle johonkin (muisti alkaa loppua)

Nala ja Kiara ovat niin ihanasti leikkineet keskenään. Monet ilon hetket ja naurut on saanut isäntäväki kokea kun seurailee koiruleiden ilmeitä, eleitä, ääniä ja liikkeitä leikkiessä. Joskus tietty tulee vääntöä kun pikkuinen ei anna olla rauhassa tai muuten vaan yltyy "hankalaksi mammalle". Nala toimii myös poliisina jos vauhti menee hänen mielestään liian rajuksi leikkikamujen kesken. Meinaa Nalakin innostua välillä liikaa joten joutuu hänenkin menoon joskus vähän puuttua.