Lauantai aamuna lähdimme ajelemaan kohti Säyhteetä missä järjestettiin RR yhdistyksen MEJÄ-koe. Meillä oli siellä ihan luxus oltavat sillä oleskelu /yöpymispaikka oli kokeen järjestäjän Päivi Sihvosen vanhempien kotona, Ihana paikka ! Lauantaina kun kaikki olivat saapuneet paikalle niin meille annettiin parit jonka kanssa jälkeä lähdettiin tekemään. Minä, Jari ja J.P (meitä oli kolme) tehtiin jäljet 11 ja 12.   J.P.n koiran nimi on Make eli virallisesti Maximus. 7 tuntia uurastettiin (mukavaa hommaa > metsä on terapiapaikka :O)) metsässä eli ensin suunnistettiin ja merkattiin jälki ja toisella kerralla piilomerkattiin ja veretettiin jälki. Onneksi oli kivennäisvettä mukana niin ei tullut heikkoa oloa nestehukan takia. Ilta vietettiin loistavassa seurassa saunoen ja saunoen ;)  Puolen yön jälkeen koisimaan ja aamulla pirteenä 06.30 herätys. Nala oli pirtsakkana pystyssä ja aamulenkin jälkeen mentiin aamupalalle. Jälkien arvonta ja Nala sai jäljen nro: 10 Jari oli oppaana jäljellä 11. Jäljen oppaan tehtävänä on myös purkaa tehty jälki ja se meinaa sitä että kaikki merkit esim. piilomerkit poistetaan jäljeltä. Minä jäin auttelemaan Oulun Niinaa ja paistattelemaan päivää. Monen tunnin päästä isäntä tuli Nalan kanssa ja oli ollut Nalan kanssa jäljellä, oppaana jäljellä ja purkanut jäljen. Oppaan tehtäviin kuuluu myös viedä seuraavan jäljen kaadolle sorkka. Nala jäljesti hyvin eli tulos  AVO1 43 pistettä ja NOUSU VOI-luokkaan Hymy HYVÄ TYTTÖ!!! OLLAAN SUSTA SUPER YLPEITÄ !!!!

J.P ja Make sai AVO1 48 pistettä ja nousi myös VOI luokkaan LOISTAVAA Make ja J:P

Lisäksi on mainittava Kata > Otto koira (1. koe heillä) tulos SUPERHYPERHIENO AVO1 49 pistettä.

Täytyypä todeta taas jälleen kerran kun on kyse RR tapahtumasta että erihienoa oli olla mukana ja tavata uusia koirakoita. Tunnelma on aina ihan omaa luokkaansa Hymy

Oli mukava tavata Nalan ukin Väinön omistaja Niina ja "Pulla" Rhontti > 7 vuotias herttainen tyttö.

Päivi oli tehnyt suuren työn kokeen järjestämisessä ja siitä ISO KIITOS hänelle Hymy

Aina kuuluu mainita myös ruokahuolto nimittäin Laura ja Kiki pitivät meidät hyvässä ruoassa ja arvaatkaa vaan miten hyvää oli.