Kello soi 03.40 su aamuna ja aamukahvin jälkeen kamat autoon ja myös henkilökunta koiransa kanssa. Komea Maru tuli meidän kyydissä kisoihin. On hän niin Reipas poika > auton takakonttiin hyppäsi ihan tosta noin vaan.. Ei käynyt edes haistelemassa minua ja Jaria. Nala oli tyytyväisenä takapenkillä. Hienosti meni matka. Koirulit nukkuivat suurimman osan matkasta. Nala sai juoksu hepulikohtauksen perillä > pehmeällä hiekalla on NIIN kivaa painella. Emäntä oli toimistoapuna kisoissa. Jari lämmitteli Nalan hyvin ennen meidän suoritusta. Yhdistyksen järjestämien monttumestaruuskisojen jälkeen toinen tällainen startti. Ei muuta kuin lähtöviivalle ja kun kaik oli valmista niin viehe läksi ja Nala lähti hienosti perään. Se oli jo voitto meille. No ensimmäinen mutka alamäen jälkeen > Nala > ai niin missähän se isäntä on? eikun etsimään katsomosta. Emäntä lähtee juoksemaan alaspäin Nalaa huutaen ja sieltä se likka tulee perässä. Viehe nytkyttelee ja houkuttelee radalla ja Nala menee perään. Muutaman hetken juostuaan täyskäännös mamman luokse. Mammaaaaa, mammmaaa ja mamma juoksee pehmeällä hiekalla Nalaa kohti ja kannustaa tyttöä jatkamaan. Taas mennään ja kovaa.... hetkinen mikäs täti se tuolla rinteen päällä istuskelee? siine ja heti :) tuomaritätiä piti käydä moikkaamassa parikin kertaa. Ja taas mamma juoksee Nalaa kohti ja kannustaa jatkamaan. Tällä tyylillä mennään loppun asti ja mönkkärimies tulee hakemaan viehettä ja pyytää emäntää leikittämään koiraa vieheen kanssa ja kehua paljon.  Sen jälkeen kiivetään montunpohjalta ylös ja jalat oli ihan piukeena. Nala jäähdyttelylenkille ja emäntä toimistoon avuksi. Jäi niin positiivinen fiilis koko juoksutapahtumasta. Sää kohdallaan lukuunottamatta kovaa tuulta mikä pöllytti hiekkaa. Rento ja iloinen tunnelma koko ajan. Hyvää ruokaa ja kyllä taas maistui kun ulkona sai syödä. Ensi vuonna uudelleen mukaan, sillä asenteella mennään etiäpäin. Voisi kyllä vähän käydä treenamassa tota juoksu hommelia... vaikka Hyvinkäällä.

Käytiin maanantaina Sipoon koirametsässä Milon ja Annen kanssa lenkillä. Kiitos siskolle ja Milolle taas mukavasta lenkistä.

Tiistaina lähdettiin emäntä, Jenni ja Nala kaupunkiin käymään. Mentiin Hakaniemen torin kupeeseen ruuhka-aikaan. Kierreltiin myös rannan tuntumassa. Nala sai heti kaverin n. kaksi vuotiaasta labbis nartusta. Kemiat kohtas heillä. Meitä vastaan käveli nainen joll oli grey hound (kirjotetaankohan se noin?) ja hän kertoi ihastuneensa suuresti Rhodesian Ridgeback rotuun. Joskus on hyvä käydä tuolla isossa vilinässä. Nalan kanssa ollaan pienestä pitäen  välillä käytykin.

Illalla emäntä ja Nala kävi juoksemassa yhdessä. Vauhti oli kova ja emännällä jalat tiukkana kun kotiin päästiin. Pienessä tihkusateessa mentiin. Raikkaassa ja happipitoisessa ilmassa on hyvä juosta. Lenkin jälkeen saunaan lihaksia vetreyttämään ja mielikin siinä saa  samalla hoitoa