Olimme Kiuruvedellä linnustamassa. Mielenkiinnolla odotimme miten Nala ja Kiara toimivat metsässä. Molemmat tekivät hienoa työtä ja saimme pari teereä. Nala ja Kiara toimivat hiukan erilailla. Nala pysytteli enemmän läheisyydessä ja kun isäntä laukaisi haulikon niin Nala "heräsi" ja painui mettään etsimään saalista. Kiara teki kokoajan etsimistyötä ja haki vainullaan ja ajoi linnun lentoon metsästä. Kiara teki suht pitkiäkin lenkkejä metsään, meitä kuitenkin seuraten. Käveltiin paljon niin suolla kuin metsässä. Kuten voi arvata niin ei tarvinnut koirille järjestää mitään muuta aktiviteettia noina päivinä ;) Oi kyllä vaan aina tulee muuttounelma maaseudulle kun siellä käy.

Rudolfin ensimmäinen virallinen näyttely Porvoossa ja tuloksena ERI2 SA VARA-SERTI. Hienosti Bilonda händläsi Rudolfin. Oikein paljon onnea Kaisa ja Aki ja händleri Bilonda

Isännän ollessa iltavuorossa lähdin molempien koiruleiden kanssa hakutreeneihin. Meillä oli esineruututreenit. Nalalla meni hyvin koska tiesi mitä se on. Kiara oli vähän äimänä aluksi kun emäntäkin vähän söhläili. Karvareuhka oli mieluisampi tuoda kuin sormikkaat.

Ollaan tavattu veljeksistä Diesel, Diego ja Rudo. Kiitos kaikille lenkkiseurasta, mennään taas

Mira ja Diego tulivat tutustumaan hakutreeneihin. Kyllä oli pojalla huisin hauskaa kun sai etsiä metsästä "kasvattivanhemmat"