Onpas pitkä aika viime päivityksestä!  Jotain kerrottavaakin on ja mukavaa sellaista ;) Viikolla 6 lähdimme melkein koko perheen voimin omalla autolla Tanskaan astutusmatkalle. Matka oli rankka mutta erittäin antoisa. Nalan sulhanen Inanda Mellberg Edelrood "Rod"  hurmasi meidät täysin herrasmiesmäisyydellään, komeudellaan ja  ystävällisyydellään, Rodin omistajista puhumattakaan.

Nalan kanssa on käyty ultrassa ja ainakin 5-6 pennunalkua näkyi. Ultran jälkeen oikeastaan tajusi että nyt se on totta vaikka ennen ultraa Nalan aina nälkä ja kokoajan jano, hellyyttä ja rapsutuksia enemmän kaipaava, viittasivat jo siihen että muutosta oli tullut. Erittäin Ihania uutisia!

Nala on viime päivinä ollut todella "perästä vedettävää sorttia" lenkeillä menomatkalla mutta kun on kotiinpäin käännytty niin on vähän enemmän löytynyt virtaa. Väsyttää, väsyttää..... nyt tätä kirjoittaessa Nala syö hevosenluuta tuolla olkkarin lattialla. Ei ole onneksi vatsa mennyt kovaksi tai kuralle niinkuin naudan ydinluista on välillä mennyt. Laitetaan Nalan tiineysajasta kuvia kotisivujen love story osioon. On tää niin jännää aikaa....pentukyselyjäkin on tullut mukavasti ja ollaan jo tavattukin ihania koiraihmisiä.