Tottis:

Viikko sitten oli tämän kesän viimeinen tottistelu. Yllätys,yllätys jokainen sai esittää koiran kanssa oman ohjelmanumeron kun oli viimeinen kerta kyseessä. Elikkäs ei mitään virallista tottista ollutkaan . Onneksi isännällä oli hihassa jotain mitä Nalan kanssa tekisi. Tasapainoilua takajaloilla ja ihan perinteinen tassupäivää. Jokainen sai HPH.n pinssin. Mukavaa jutustelua hyvässä seurassa kaiken päätteeksi ja mehu/keksi tarjoilua.

Uutelaan:

Ke aamupäivästä lähdimme naapurin komean Aslanin ja porukan kanssa Uutelaan uittamaan koiria. Nalahan kun ei ui niin ajateltiin jos Aslanin vaikutuksesta lähtisi uimaan. Siellä oli narttu lapukka jota piti komennella. Ja mun poikaystävän kanssahan ei kukaan muu saa juoksennella. Hyvin näki pitkistä kaislikoista missä koirulit juoksivat.. Vähän meinas tulla paniikinpoikasta Nalalle kun samalla kivellä oli Nala,mä ja Aslan....kun meinasi tyttö livetä veteen. Heittelin lihapullan palasia veteen vähän etäämmälle ja kyllä se tyttö kävi ne hakemassa. Ei uinut mutta varmaan ahkeralla makkara /lihapulla treenillä voisi saadakin uimaan, i hope so.

Itä-Suomeen:

ke/to yönä lähdimme ajelemaan kohti itä-suomea. Menihän siinä muutama tunti matkustaessa. Yöllä on hyvä ajaa kun on viileämpää eikä ole paljon liikennettä. Aamu 5 jälkeen oltiin perillä. Nala oli innoissaan....JEE me tultiin tänne!!!  ja aika pian mentiin muutamaksi tunniksi nukkumaan. Vintille vievät portaat ovat olleet pikkasen arvelun paikka Nalalle ennen mutta nyt meni raput niin reippaasti ylös, ihan kuin vanha tekijä, hyvä tyttö. Kuuma ilma oli päivällä joten reippaampi lenkki tehtiin vasta illalla myöhään. Itikoita,paarmoja ja kaiken maailman öttiäisiä oli enemmän kuin tarpeeksi. Nyt täytyy kehua mustista ja mirristä ostettua hyttys/punkki/kirppu lätkiä jotka kiinnitetään kaulapantaan nimittäin olis luullut  että Nalalla olisi ollut paljon patteja jokapuolella kehoa mutta ei ollut eli jotain taikaa niissä lätkissä on. Täytyypä mainita ettei yhtään punkkiakaan ole Nalasta löytynyt tänä kesänä. Hyvä niin!! Perjantaina tulimme takaisin Helsinkiin päin. Varkauden ABC huoltsikalle pysähdyttiin tankkaamaan. 2 Rhodesiankoiraa bongattiin siellä ja eikun heti jutustelemaan. He olivat matkalla Pärnuun näyttelyyn. Toivotettin kovasti onnea näyttelyyn. Meillä oli takakontti täynnä tavaraa joten Nala sai tällä kertaa kunnian olla takapenkillä yhdessä mamman kanssa. Oli niin herttaista kun 34,5 kg tuli mamman syliin......no ehkä puolet siitä tuli syliin. Rapsuttelua ja paijausta, kuitenkin oli mukava välillä olla ihan omassa tilassa köllöttämässä. Nala ei kaipaa rapsuttelua kauhean pitkään. Matka meni hyvin ja perillä oltiin ilta 8 paikkeilla.

Hämeenlinnan näyttely:

Lauantaina oli vuorossa Hämeenlinnan näyttely. 9 Ronttia oli ilmoittautunut, 1 oli poissa. Nalan kaunis Rudy sisko oli myös näyttelyssä. Siskokset pärjäsivät hienosti. Nala ERI PN2 vara sert eli läheltä liippasi vimonen serti. Kaunis Rudy ERI PN3 Hymy kyllä ne vikat sertit sieltä vielä tulee siskoille. Täysin sydämin todella paljon kiitoksia meidän tyttärelle händläämisestä Hymy

Pyörälenkillä:

Sunnuntaina iltamyöhällä käytiin pyörälenkillä Nalan kanssa. Aikaisemmin ei olisi voinut kuvitellakaan lähtevänsä niin lämmintä oli. Nala ei ole viime päivinä kauheasti edes "vahtinut" pihaa. Oliskohan näillä helteillä jotain asiaan vaikutusta Cool

Mukavaa viikonalkua kaikille!!!