Kun molemmat koirulit lähtevät yhden kanssa lenkille menee se ajoittain ihan jees. Välillä "kisataan" kumpi on ekana menossa,  leikkimistä toisen hihnalla,  hienoa kulkemista sivulla, molemmat menossa eri suuntiin, toinen saa spurtin ja toinen jäkittää, kun on makupalaa tarjolla istuu kaksi suloista typykkää NIIN nätisti edessä, katsoo silmiin ja odottaa herkkua kiduksiin. Kyllä te olette niin ihania ja rakkaita <3  Joooo helpommalla pääsee kun lähtee yhden koirulin kanssa kerralla, siis hihnalenkille.

Metsälenkillä käytiin Sipoossa maanantaina ja hyväähän tuo teki kaikille.... kyllä sen kotona huomaa kun alkaa olemaan ihan liikaa energiaa...höyryjä kun pääsee päästelemään välillä niin johan taas on mukava olla. Mitä isompi edellä sitä pienempi perässä....kun mamma rupeaa kaivamaan kuoppaa metsässä....kirppukin tekee saman ja siihen mamman kuopan vieeen....liikuttavaa touhua.

Eilen illalla käytiin kirpun kanssa Itäkeskuksen kauppakeskuksessa ensimmäistä kertaa. Ajateltiin mennä vähän myöhemmin ettei olisi ihan kuitenkaan ruuhkaisin aika. Ilta 19 jälkeen mentiin. Parkkeerasin auton itiksen uimahalliin menevälle kadulle ihan tarkoituksena pissattaa Kiara ennen sisälle menoa. Eipä ensin meinannut kirppu tulla auton takakontista ulos ollenkaan..meni vaan syvemmälle, no kun ulkona sataa vettä ;)) Otin kirpun syliin ja sanoin ettei vaihtoehtoa ole ja eikun menoksi vaan... yök vettä joka paikassa, tassut kastuu, turkkikin, silmiin tulee :(   heh,heh eipä sit ollut niin moksiskaan kun oltiin vähän menty eteenpäin... .. olihan siellä Itiksessä yllättävän paljon porukkaa. Oli toi kirppu kyllä niin ihanan reipas menijä siellä. Ihmisiä käveli joka suuntaan ja jotkin halusivat aivan ehdottomasti tulla rapsuttamaan...Kirppu iloisesti pusuja jaellen otti ihmiset vastaan.  On se niin iloinen luonteeltaan :) Rauhallinen oli siellä...tietty niin paljon kaikkea ihmeteltävää pikkuisen mielestä. Sitten se oli niin mukava paikka kun siellä sai syötävää. Tavattiin urosronttikoiran omistaja jolla on Harjaselän koira. Mennään varmasti uudelleen taas kun tuntuu siltä.